Potok u centru Kotora liči na močvaru iz filmova

5
Potok kao baruština

Potok od Škaljara, pored nekadašnjeg Vračara a sadašnje Kuće hemije, prolazi ispod kružnog toka i uliva se u more. U samom centru je UNESCO-vog Kotora. Zapušten i prljav, sa rastinjem koje je leglo komaraca i raznovrsnih insekata, kuda  dnevno prođe na hiljade turista.

Dok se građani pitaju ko ne vidi, a morao bi, potok u ovakvom stanju i ko ne preduzima ništa, turisti fotografišu i šalju slike diljem zemljine kugle. Ovo im  valjda liči na močvaru usred grada, poput onih iz akcionih filmova, pa možda i misle da je namjerno napravljena kao turistička atrakcija.
Ali, kada se suoče sa ubodima komaraca, koje nije obeshrabrilo ni dva puta obavljeno prskanje  i čini se da ih je iz dana u dan sve više, onda se i oni zapitaju zašto niko od nadležnih ne preduzme mjere i ne učini da ovo ruglo nestane i da se konačno potok očisti.

Skala radio je pozvao direktora kotorskog Komunalnog preduzeća Mladena Lučića koji je odmah potom otišao na lice mjesta i uvjerio se u kakvom je stanju pomenuti lokalitet.

Nakon čišćenja dijela Grblja  u Šišića, i poslije zajedničke akcije Komunalnog  preduzeća, Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora i Službe zašite na čišćenju Vrmca, do kraja ove sedmice komunalci će u saradnji sa Direkcijom pristupiti čišćenju potoka,  kazao je Lučić.

5 KOMENTARI

 1. Ovo Slavko u prolazu slikaje i otvara rabotu, da ne bude da nista ne cini. Ponekad neka slika i dvoranu jer je usla u 9-tu godinu izgradnje. I zanimljivo bi bilo vidjeti opet onu sliku onih partijaca sto su se slikali izpod table prije 9 godina. Sve poznata lica.

 2. GROBLJE koje se nalazi pored nekadašnjeg Vračara poplavi uvijek kada padaju kise. Pa nisu stari gradili grobnice na terenu koji plavi. Poplave na groblju datiraju od kada je napravljen ZID i most iza nekadašnjeg Vračara a tome nema nego desetak godina. Desetak metara od mosta prema brdu je izvor.
  O tome ne pisete? Zasto?

  • Zato ima flota pataka!
   Što to ne spomenuste ?
   Škaljaru prugasti ne budi tendenciozan!
   Mladen je stari kalkulant i improvizator,
   riješit će on to sa ovim LGBT najamnicima !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]