Potpisan Memorandum o razumijevanju između Luke Kotor i Royal Caribbean Cruises

6
Luka Kotor

Luka Kotor i Royal Caribbean Cruises su potpisali Memorandum o razumijevanju kojim su deklarisane namjere ugovornih strana o strateškoj saradnji dvije kompanije u Crnoj Gori.

Strateški partneri su opredijeljeni da dugoročno sarađuju na planu ulaganja u infrastrukturne projekte u cilju povećanja kapaciteta za prijem mega kruzera, podrazumijevajući rekonstrukciju operativne obale i postojećih vezova i izgradnju novih kapaciteta za prijem kruzera, kapitalna ulaganja u infrastrukturne projekte čijom realizacijom će se stvoriti nova turistička ponuda i povećana atraktivnost Kotora i Crne Gore kao destinacije.

Potpisnici Memoranduma su uvjereni da će se deklarisane namjere početi realizovati krajem tekuće i početkom naredne godine, čime će se dugoročno obezbijediti pozitivan trend rasta broja dolazaka putnika, obezbijediti obim i kvalitet servisa za kruzing brodove i turiste.

Starteško partnerstvo će za rezultat imati i znatne efekte na ekonomiju grada i države Crne Gore, navodi se između ostalog u saopštenju za javnost Luke Kotor AD.

6 KOMENTARI

  1. Boze,kako zlonamjerni komentari, pa ljudi da li vi pricate protiv vaseg dobra,dobra grada,Opstine,Republike.? Po komentarima se stice dojam da spage pune na vasu stetu,kakva GLUPOST..Samo mi sada nemojte reci da imam racuna da tako besjedim.NE, ovo je zakljucak dobronamjernog i nepristrasnog citaoca.

  2. Znate li koliko su samo puta zaje… ove iste strance. Nema ovakvijeh na svijetu. U svoj džep su strpali više nego će koštat ti projekti. Sve do jedne ure.

  3. Cestitke menadzmentu i zaposlenim! Potvrdili su da strucnoscu,sposobnoscu i kvalitetom servisa zavrijede povjerenje ino partnera.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]