Potpisan memorandum o saradnji Ministarstva kulture, Opštine Tivat i Međunarodnog naučnog časopisa “Medijski dijalozi”

0
sa potpisivanja memoranduma

Povodom organizovanja X naučnog skupa “Crnogorski Medijski dijalozi”, koji će se održati od 26. do 28. maja, danas je u Tivtu potpisan memorandum o saradnji između Ministarstva kulture, Opštine Tivat i Međunarodnog naučnog časopisa “Medijski dijalozi”.

Memorandum u ime Ministarstva kulture potpisao je mr Željko Rutović generalni direktor Direktorata za medije, u ime Opštine Tivat predsjednica Snežana Matijević, a u ime Međunarodnog naučnog časopisa “Medijski dijalozi” glavni urednik dr Mimo Drašković.

Ispunjavanje obaveza iz Memoranduma će doprinijeti razvoju medijske naučne misli, snaženju medijske pismenosti i afirmaciji regionalne naučno-medijske saradnje.

Jubilarni X naučni skup će okupiti naučnike iz regiona u oblasti medija, sociologije, politikologije, a tema ovogodišnjeg skupa je “Postmoderni mediji-monolog ili dijalog“.

Mesijski sponzor je Skala radio.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]