Potpisan Ugovor o saradnji između Pomorskog fakulteta Kotor i kotorskog Doma zdravlja

0

 

Direktor Doma zdravlja Kotor dr Igor Kumburović i dekan Pomorskog fakulteta Kotor prof. dr Špiro Ivošević potpisali su u srijedu, 4. marta 2020. godine Ugovor o saradnji između ove dvije institucije.

Potpisivanju Ugovora prisustvovale su i doc. dr Tatijana Dlabač, prodekanica za razvoj i inovacije Pomorskog fakulteta Kotor i Tatjana Kondanari, pravnica u Domu zdravlja Kotor.

dr Kumburović i prof. dr Ivošević

Potpisani Ugovor predviđa saradnju između dvije institucije koja će biti usmjerena ka podizanju svijesti o medicinskoj brizi kako studenata i nastavnog i nenastavnog osoblja Pomorskog fakulteta Kotor, tako i pomoraca koji pohađaju obuke na Pomorskom fakultetu.

Pomorci će imati mogućnost da već od sredine marta ove godine na Pomorskom fakultetu Kotor završe programe obuka za izdavanje posebnog ovlašćenja za pružanje prve medicinske pomoći na brodu. Praktični dio nastave biće realizovan u Domu zdravlja Kotor.

Pored toga postignut je dogovor da se u srijedu, 11. marta 2020. godine organizuje predavanja na o korona virusu, koje će epidemiolog u Domu zdravlja Kotor dr Tanja Lalović, držati na Pomorskom fakultetu Kotor, kaže se u saopštenju Službe za odnose s javnošću Doma zdravlja Kotor, dostavljenom Skala radiju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]