Poziv za učešće na radionicama o kreiranju karnevalske maske

0

 

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor organizuje četiri kreativno-edukativne radionice o izradi karnevalske maske i učešću karnevalske grupe sa istom na Tradicionalnom zimskom kotorskom karnevalu 2020. godine.

Cilj radionica je edukacija mladih ljudi o karnevalskoj tradiciji, načinu osmišljavanja i izrade karnevalske maske, i što je najvažnije, druženje u karnevalskom duhu uz karnevalsku muziku i smijeh. Radionice su namijenjene učenicima osnovnih i srednjih škola, a maksimalni broj učesnika je dvadeset.

Učesnici radionica, nakon što na radionicama kreiraju masku, nastupiće sa istom u karnevalskoj povorci, u nedjelju, 23. februara 2020. godine.

Kulturni centar će obezbijediti materijale za izradu maske, a radionice će se održavati jednom nedeljno u prostorijama Kulturnog centra, nekadašnja „Nautica“.

Svi zainteresovani se mogu informisati i prijaviti putem telefona na broj 032 304 140, kao i putem instagram i facebook stranice JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor.

Prijave su otvorene do petka, 31. januara 2020. godine.

Radionice su besplatne.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]