Pozornica za veliko DA!

3

 

Kotorski stari grad, sa svojim kamernim prirodnim pozornicama je teatar, otvorena knjiga mudrosti, ali i mali kosmos za mnoga čuda i čarolije koje ga vjekovima prate.

Od mistike iza fasada drevnih palata i nekadašnjeg renesansnog života u njima, do današnjih uličnih svirača, žonglera, glumaca, na kantunu, skalama, kaletama, pjacetama  Kotora.

Na njima čuvene kotorske mačke, taj živi suvenir drevnog grada i golobovi u ljubavi vječnoj, u žagoru svih jezika svijeta, zujanju i škljocanju foto aprata i kamera, tableta i telefona današnjice.

Nertijetko, pločnici starog Kotora  pista su za mladence,  a njegovo kulturno istorijsko nasljeđe okvir za slike najvažnijih životnih datuma.

I naš objektiv je ovjekovječio korak mlade gradom koji broji korake stotina godina, čiji bat odzvanja starim satom.

Ona nije stala na ludi, nego na vječni kotorski kamen, pa neka joj je srećno i dugovječno!

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].