Prebijen radnik kotorskog Komunalnog preduzeća

62
Komunalac na radnom zadatku

U četvrtak ujutro, nešto poslije 4 sata i 30 minuta u Kotoru je prebijen radnik JKP Kotor Arif Guši.

Na njega su nasrnuli Kotorani Petar Tomašević (22), Peko Krivokapić (23) i Sergej Lobov (23) i nanijeli mu teške tjelesne povrede zbog kojih je prebačen na bolničko ispitivanje.

Istražni sudija kotorskog Suda Špiro Pavićević odredio im je jednomjesečni pritvor zbog nasilničkog ponašanja.

Pavićević je kazao da su počinioci ovog nasilničkog djela privedeni uz krivičnu prijavu i nakon saslušanja određen im je pritvor.

Guši je prao pločnike kada su besramno pretukla tri mladića koji su, kako saznajemo, bili pod uticajem alhohola.

Okrivljeni su potom, kako je kazao Špiro Pavićević, oteli od Gušija mlaznicu i prskali po okolnim zgradama među kojima je i Konzulat Hrvatske na glavnom gradskom trgu.

Istraga je u toku, a vjerujemo da će siledžije dobiti primjerenu kaznu.

62 KOMENTARI

 1. Kad smo već kod pranja ulica, jeste li viđeli kako je grad glibav od karnevala ? Ploče kroz grad su tako glibave (crne) da me tuga hvata kuda gazim.
  Gospodinu Mrdaku bi preporučio da se par radnika uhvate četke i deterdženta, pa onda lagano, ulicu po ulicu…brzo bi to išlo.
  Još bi bolje bilo kad bi imali mašinu za čišćenje pod pritiskom.

  p.s. Strah me da će poslije “Bokeške Noći” ponovo grad biti prljav, smrdljiv i upišan 🙁

 2. Gosp Gradimire iako ste iz velikog grada niste velikog vaspitanja.Vidim imate dobre usi ali ne i oci.Prema tome nemojte nikad komentarisatia pogotovo kuditi nekog ili nesto ako niste vidjeli.Ovi momci su spasili Gasija od drugih a vi izvolite pa ga pitajte.On je dobro i zdravo ,za vasu informaciju istog dana je izasao iz bolnice.Sram vas i stid bilo!!!!

 3. Nema opravdanja alkohol i to, svi ostali pijemo pa ne bijemo ni matletiramo ljude.. Sto je neko naveo.. Da je taj momak sto je prao, nekim slucajem imao zastavu Srbije, nista se ne bi desilo… Treba ih maximalno kaznit, da se slicno ne bi desilo.

  • Istina nema opravdanja sto se tice alkohola al nemojte momke mijesati u politiku.Zasto to radite,jel to namjerno,hvali vam Kotorskog cakulanja??/?Il nemate muda da pricate o necem drugom???

 4. momci su samo htjeli da operu rivu,treba im i dnevnicu platit a vi ih tu osudjujete.
  SRAM VAS BILO SVE!!!!!!!!!

 5. Danas je 2. Avgusta, a komentara van teme i dalje ima!
  Skala Radio, zar niste obecali reduciranje i neobjavljivanje komentara koji nemaju veze sa temom, od 1. Avgusta pa na dalje?

  • Mnogo ste prestrogi dragi sjor Montecason. Dosta nam je reduciranja na pensije, na ariju dosta nam je neobjavljivanja… pustite nam na volju da svako uziva. Skala je zakon. Ela moj dragi sjor ne budite prestrogi. Kalajte malo.

  • Sjor Montecason,
   Ne shvatam sto je pjesnik htio reci?
   Stalno nesto ponavljate u vezi teme i komentara.Imate nekakve administratorske ambicije?Nema sto nego da vam se omoguci da vi rezete kako mislite da treba ili ako Vam se ucini da nesto nije dio teme ili pak ako Vam sto iz komentara ne odgovara.
   Postovani prijatelju,ovo je mjesto gdje komentarisu raznorazne teme obicni ljudi,pa ako se sa iste skrene na politiku,sport,poljoprivredu,ne vidim sto to Vas toliko uzbudjuje?Zaboga miloga zar nije bitnije da se komentatori uzdrze od uvreda jednih drugih od eventualno promasene teme.
   Ipak,dragi prijatelju ukoliko zelite da se bavite ozbiljnijim pisanjem,preporucujem da se okrenete nekim strucnim sajtovima,npr.ribarstva,pomorstva jer vidim da Vas to najvise interesuje a ovo hoce li ko kome sto odgovoriti na ovaj ili onaj nacin,neka Vas ne zabrinjava.
   Pozdrav.

 6. Ma sve nešto gledam i nikako da vidim, pa opet ispočetka ali nema…nema komentara ovih naših dežurnih “pljuvača”, koji bi osudili ovaj neljudski, nekulturni i nadasve divljački čin.Nema komentara naših , Miloša, Mira i ostalih… sada im ne smeta ovakvo nedjelo i ćute…možda zato što oštećeni i prebijeni gosp.Arif nije Srbijanac, nego je predstavnik drugog naroda, a i ne zbori ekavski…inače bi trubili na sav glas kako su njihova prava uskraćena, počeli su da ih biju …da li mislite gospodo da i dotični gospodin ima ista prava ili su ona rezervisana samo za predstavnike ” nebeskog naroda”, gospoda deklarisana kao “Bokelji i Kotorani”, ne bi trebalo tako da misle, ali zaključak je nažalost suprotan.E moja gospodo daleko ste Vi od pravih Bokelja i Kotorana, i njihove kulture…Dosta još treba da učite i naučite kakva je Kotor bio sredina dok Vi i vama slični nisu došli i počeli da primjenjuju svoja kulturna dostignuća.Zato shvatite i naučite da poštujete , građane s kojima se svakodnevno susrećete, grad u kojem živite, državu Crnu Goru!

  • A moj sjor cattaro,
   bio sam Vam zauzet oko izglasavanja ovoga trt izbornog zakona pa nisam bio u toku sa desavanjima u nasoj opstini.Zao mi je ovoga radnika komunalnog i zelim mu brz oporavak.Ipak,slozicete se da je za nasu zemlju koja cvrsto koraca ka Evropi vazniji ovaj trt izborni zakon.
   Inace,slazem se sa postovanim Baticom i jos nekima da treba po prknu smrkovima dat ovima iz vlasti,a i Vama bi se dopalo iako to nemate kurazi kao i vazda reci.
   Oko ovih dolazaka u Kotor,moji su koju stotinu godinu tu prije Vas.
   Usput,kako je oni sto je izijo 100 celapa u Skaljare?
   Evo i mene na ovi Vas novogovor….nego se ne snalazim najbolje zbog trt izbornog zakona…..koji je infinitiv od glagola “IJ”?

   • E svaka čast šjor Miloše, vidite kako komentari nisu uzaludni, mada ste ostali nedorečeni, žao Vam je čovjeka ali niste osudili počinitelje.Pravite zamjenu teza i optužujete gradske vlasti, koje nemaju ama baš nikakve veze sa datim događajem i njih bi kaznili a ove počinitelje ne..A ako ste redovan posjetitelj Skala Radija i ovih komentara, u što ne sumnjam, promaklo vam je da ne aminujem svaki postupak vlasti nego da i njih kritikujem, za ono što smatram da nije dobro, naravno u granicama koji priliče jednom Kotoraninu.Što se tiče Vaših korjena , kada i odakle su došli ne znam.A ako su tu par stotina godina godina živjeli prije mojih, onda je vrlo upitno Vaše nacionalno oprijedeljenje i javno deklarisanje , jer je jako dobro poznato koje je stanovništvo živjelo na ovim prostorima u tim vremenima, o čemu kulturni spomenici i crkve svjedoče.Što se tiče osobe “sto je izijo 100 celapa u Skaljare” pojma nemam o kome se radi i ne znam zašto bih ja to trebao da znam, ali bogami je dobar, ja mogu jedno 10-tak “celapa”pojest…Eto dobri moj šjor Miloše milo mi je da ste napisali par redaka, a prije ovih fešti od maškara kola fijaka napravite đir po Kotoru, uzmite i oćale , možda zatrebaju, pogledajte stare palace, crkve, i upitajte se što se ne slaže u vašim tvrdnjama i javnom deklarisanju.Imaju neke nepravilnosti koje pokušajte shvatiti, ili bar oduzmite koju nulu od par stotina .Ostajte mi kontenti i veseli i nemo te se što najedit, adio Vam…

    • Sjor Cattaro,
     Sa zadovoljstvom sam Vam ranije odgovorio ali komentar nije objavljen.Moguce i mojom krivicom jer ona slova ne pogodim svaki put.
     Ovaj put cu biti kratak.
     Vidim da imate velike predrasude o srpskoj tradiciji Boke.Da,to su oni mitovi i legende o iskljucivo katolickoj tradiciji.
     Pa evo dva katolicka izvora o Boki i Kotoru:
     Prvi:
     5. oktobra 1592. godine kotorski biskup Hijerominus Ruska izvještava Vatikan 5. oktobra 1592. godine:

     “U cijeloj biskupiji ima šest paroha, od kojih trojica vrše pravoslavne obrede, ne priznaju prvjenstvo toj Svetoj stolici niti rimskom Papi, već kupuju crkvene činove od rašanskog episkopa na Cetinju, pogrešan stav imaju u pogledu ishodišta Duha Svetoga, poriču postojanje čistilišta, a taj narod prihvata iste one vjerske zablude na koje sam ja veoma često u svojim besjedama i opomenama upozoravao da napuste zablude, da priznaju istinu, i da poštuju neprikosnovenu Rimsku crkvu, kao majku i učiteljicu svih crkava.”

     Ovdje rašanski nikako nije ‘pravoslavni’, zar ne?

     Kotorski biskup 1608. godine izvještava Kuriju:

     Kotorski grad, nekad zvan Askrivijum pod vlašću Venecijanaca opkoljen sa svih strana Turcima i Rašanima

     Isti piše Vatikanu 5. septembra 1614. godine:

     “Broj onih koji primaju Sveto Pričešće u gradu je oko 1.600. U utvrđenju u Perastu oko 1.200. U okolnim selima živi 500 Rašana tj. Srba, a onih koji žive na teritoriji biskupije ima više od 6.000.”
     Drugi:
     Preporucicu Vam knjigu katolickog svestenika Nikole J.Jurica iz 1941. gdje se jasno vidi koje je vecinsko stanovnistvo.
     Znate,ovo oko crkvi,ne pije vodu,pa evo samo jedan dio iz knjige ovog divnog covjeka:
     “Starohrvatska ornamentika”, kakva se nalazi u Kotoru, sreta se na cijelom jadranskom primorju, pa i u susjednoj Italiji, odakle i potiče. Daleko od toga da bi ona bila ili hrvatska ili srpska, nju najkompetentniji naučnici nazivlju “umjetnošću seobe naroda”.

     “Spomenploča Tomislava” gubi svaku vrijednost za tezu sušačkog lista, kad se zna da je ona na crkvu sv. Tripuna postavljena 1928. godine. Dakle tačno hiljadu godina poslije ovog hrvatskog kralja, koji je tek tada, i to samo putem ove ploče, došao u vezu sa Kotorom…!

     Ali Kotor zato ima i ploča stvarne istorijske vrijednosti!

     Jedna od njih je ona na crkvi sv. Luke iz 1195 godine, na kojoj piše da je ova crkva građena u doba srpskog velikog župana Nemanje i njegovog sina kralja Vukana (“sub tempore domini Nemane magni jupani et filii sui Velcani, regis Diokle, Dalmatie, Tripunie, Toplize et Cosne”).

     Druga se nalazi u zidu negdašnje crkve sv. Pavla iz 1266, a koja svjedoči da je crkva sagrađena za vladanja srpskog kralja Uroša i Nemanjića (“Orosio – dante domino – regnum moderante”).
     Pa dalje,sjor cattaro:
     Sva društva u Kotoru, koja nose srpsko ime, daleko su starija od onih sa hrvatskim imenom. Tu, u prvom redu, dolazi u obzir “Srpsko pjevačko društvo Jedinstvo”, drugo po starini u srpstvu, koje je prošle 1939 godine proslavilo stogodišnjicu svog postojanja. I “Srpska čitaonica” je u Kotoru osnovana još 1880 godine. Međutim prvo društvo sa hrvatskim imenom u Kotoru, “Hrvatski dom”, pojavilo se tek 1893 godine.

     Sjor cattaro,ova vasa “zapazanja” mogla bi se vise odnositi na neke Vase sadasnje prijatelje i saveznike koju su skoro sljegli.Na Srbe svakako ne.Srbi i Hrvati su zivjeli oduvijek slozno na ovim prostorima,po bokeski.
     Medjutim,neki su dobili ideju za neke svoje “ciljeve” da su ima blizi montanjari nego komsije starosjedioci Srbi ali to je vec njihov problem.
     Zivjeli Vi meni na mnogaja ljeta.

     • Svaka čast na isrpnom i nadasve istorijski protkanom odgovoru.Nemam namjeru da polemišem s Vama ko je “prvi ko drugi ”
      došao na ove prostore jer to je duga priča koja zahtijeva dosta vremena i pisanja a i nije dio ovog nemilog događaja.Istoriju ovih prostora i Kotora dobro poznajem i ja, uostalom kamenje sve govori, zar ne….Nije mi jasno kada ste sve tako lijepo obrazložili, ne ulazim u to ko je pisac istorije , i sve Vam je lijepo i jasno o suživotu koji je bio na ovim našim prostorima, ..bio na žalost, čemu toliko isticanje svog bića a nipodaštavanje drugih…tu nešto nije u redu, šjor Miloše.A ako hoćete iskreno da Vam kažem najviše mi smeta to ako su nekad sve nacije i vjere živjele složno u Kotoru zašto to ne može i danas , da li smo evoluirali unaprijed ili se vratili unazad.Nemam ja ništa protiv niti jedne vjere niti nacije, svak treba da drži do svog bića ali i da poštuje druge , da poštuje grad i državu u kojoj živi.Navijajte vi Srbiju to je vaše pravo , kao pravo Albanca da navija za svoju državu ali nemojte ugrožavat druge načinom ili djelom.To je suština problema koji meni kao Kotoraninu smeta, ne volim ničije isticanje a nipodaštavanje , vrijeđanje ili prebijanje drugih.Da se to ne daj Bože Vama desilo jednako bih reagovao, jer ako nešto ne valja onda ne valja…Dobri moj šjor Miloše nadam se da ovi postovi nisu uzaludni i da treba svi da učinimo mali napor da bi jedni druge razumjeli i poštivali, u tome je smisao zajedničkog života , zar ne…Ostajte mi zdravi, veseli i kontenti…Maškare su tu za koji dan, amo ća…

     • Katareno, tvojom floskulom o “kamenju” unižavaš crkvu i hramove.
      Ali, ako hoćeš da nas podsjećaš na bokešku antiku i rimokatoličke hramove, ne svojataj Rim, Veneciju i Austriju u ime svoje nacije.

     • Cecilijo, odakle vi znate što sam ja porijeklom?Samo za Vaše znanje majka mi je Italijanka a tata Austrijanac…je li sada u redu “svojatanje”, Cesil…ili treba dodatno pojašnjenje…O madre di Dio…

  • @cattaro. Molim ko su po vama dezurni pljuvaci. Dokle vise cetnici, srbi , ustase, katolici, dokle ekavica, bijelo, mleko, to je najveci primitivizam na svijetu.
   Svi ste mi se popeli na vrh moga- nerva.

   • Poštovani “cocolo”, slažem se potpuno s Vama , “Dokle vise cetnici, srbi , ustase, katolici, dokle ekavica, bijelo, mleko, to je najveci primitivizam na svijetu.”.Vjerujte bio bih najsretniji kada toga ne bi bilo, ali na žalost mnogih i te kako je prisutan srednjevjekovni bauk.To su po meni pojmovi i nazivi vezani za prošlost i istoriju i trebalo bi da tamo i ostanu, na žalost povampireni se vraćaju stalno i ponovo.U Evropu, ma kakva ona bila treba da idemo rasterećeni od ovakvih naziva, podjela i pojava.Da bi poštivao domaćina i kuću kod kojeg idemo u goste, treba da poštujemo ukućane i kuću u kojoj živimo…Adio Vam…

  • ZA POSTENOG CATTARA

   Sramota!!!Zasto mijesate politiku u sve ovo????Zasto niste tako dobri pa ovako pisali kada je starac od 70 god napadao covjeka nozem??????To vjerovatno za vas nije neljudski,nekulturno i divljacki …ili je to normalno????Zar malo Muo isto ne postuje grad i drzavu Crnu Goru???
   Ajde CATARO znamo se ,ne prosipaj nam ti postenje i vaspitanje molim te!!!!
   Jer cemo tek onda naj….

   • “Samo su dvije stvari bezgranične: kosmos i ljudska glupost. Ali, za prvu nisam baš siguran.”
    Albert Ajnštajn

 7. Cin za osudu.
  Ali pridruzujem se jednom od komentatora vezano za smrkove.
  Evo ponekad bi i ja vekijo karonja od 50 godina izdusio na takav nacin pa zalivao grad po noci.A jos kad bi naiso ko iz vlasti,e to bi karnevao bio…hahaha
  I ja bi u par sa ovom nezadovoljnom omladinom,bez rabote i perspektive đe je jedina ista da budes clan omladine ovih iz vlasti pravio skerce s ovima na vlast.
  Evo pozivam onaj pravi dio omladine,ne bogami ove sto su ih kari tata i mama ucili od malih nogu da bi lipo bilo bit clan ovih ili onih pa ce ragazi biti direktori ovog ili onog propalog preduzeca i nece ih niko nikad moci smijenit.
  E bogami ovi iz vlasti su zasluzili da ih svaki dan zalivamo smrkovima(i jos s po necim) i jajima na vrata grada kako su nam ga lijepo sredili i ostavili buducim generacijama.
  S toga omladino,nemojte ubuduce napadati nikoga,pogotovo ne jadne radnike komunalnog,nego po dva jaja u spag pa po ovima iz vlasti.Pridruzicu vam se i ja a bogami i ovi iz komunalnog,livnice,riviere,bokeljke…iha ima ih koliko volite.

 8. Danu Bobo kad citam sto sve pises odje ispade da si ti Arijevac. O cemu ti, eto ti u kuci brata imas koji je doktora gadjao jajima po donjem putu, koji divlja po bazenima i ponasa se ka ulicar pa ga niko nije privodio ni cerao da cisti ista ona jaja. Ovaj cin jeste za osudu i treba ga sankcionisati najstrozije da se ne bi ponavljao , ali ne treba pametovat o tome puno i pisat svasta po ovim forumima. Bobo upamet se prvo doma pospremi sto imas pa onda ostalo. A i drugi ti brat po onim paradama neka ne ide i neka se ne pojavljuje na televizji da prica o pravima pedera to i nije neki primjer za omladinu ili sto bi ti rekao za ”Kotorane”

 9. Sramota da se ovako nesto desi u Kotoru.Zao mi je radnika komunalnog i zelim mu brz oporavak.
  Ali,ovo sa smrkovima…..zamislite samo da je naisao ko od gradskih funkcionera pa da su ga ovi malo oladili po prknu sa vodom,ionako nista drugo ne zasluzuju…e to bi ovacije bile…..hahha….a da mi je vidjet onih par guzonja iz vlasti kako bjeze pred smrkovima….hahaha

 10. nisu odgojili mafijase, nego male cetnike, smeta im radnik komunalnog jer vjerovatno nije srbin, smeta im konzulat hr, a vjerovatno bi zapalili i cg zastavu u naletu patriotizma. Nazalost ni pritvor ih nece opametiti

   • Ja cu ti reci.Tako jer su tu noc po gradu takodje pjevali cetnicke pjesme,sto je neko namjerno ili slucajno zaboravio pomenuti.Pa samim tim i prskanje hrvatske zastave dobija na tezini jer je prouzrokovano nacionalizmom.

    • A dje si ti posao prijatelju?!A brate mili!!!
     Ispade da je najveci problem prskanje zastave?Onda treba i kisu uhapsiti.
     Inace,po pravilu ta zastava ne bi trebala po noci stojati,to sigurno znas?Ali bice nekome figura..meni ne smeta,sto se mene tice ja bih poskidao ove crnogorske i okacio sve hrvatske,pocev od opstine pa do San Djovanija.
     Ljepsa je brate mili..

     • Sve pensam oću li napisat komentar ili ne, ali me tanće i gotovo, moram…Opet isto miješanje baba i žaba i na kraju ponižavanje jedne zastave, simbola jedne države, ne jedne bilo neke, nego države u kojoj živite.Stvarno ne razumijem, taman mislim da ste nešto naučili a ono demanti.U bilo kojoj normalnoj državi, nasilno i bezrazložno skidanje, oštećenje ili uništavanje državne zastave nosi rigorozne zakonske posljedice.Crnogorske zastave stoje u svojoj zemlji i ne vidim zašto bi to kome smetalo, Hrvatska zastava stoji na Konzulatu RH, po medjunarodnom pravu potpuno ispravno, upitna je zastava koja stoji na crkvi Sv.Nikole, šta ona tu radi…nije državna ustanova ili možda jeste …ne znam…lično mi ne smeta ali ako već ćeramo mak na konac onda, nije po zakonu…već ćeranje inata.A što se tiče prskanja Hrvatske zastave sigurno je nisu htjeli oprati, razlozi su njima znani ali mislim da nisu dobronamjerni, i za takve i slične rabote postoji zakon.A i nemojte da kačite Hrvatske zastave po Kotoru, ako bi pošli dobro poznatim primjerom, i počeli stavljati na svaku katoličku crkvu po jednu zastavu zaboljela bi Vas glava od “šahovnica”…Primjer postavljanja zastava u svijetu…SAD, po rančevima doseljenika vijore se zastave raznih država ali zastava SAD-a je na vrhu jarbola a zastava doseljenika ispod, čin poštovanja države u kojoj živi i radi.I ne samo i SAD nego je tako i drugim Evropskim državama.

  • @rusa mi. Lobov, Krivokapić i Tomašević sad ispanuše Шумадинци.Nemojte ljudi prećerivat više muka mi je od politike i netrpeljivosti više. Političari neka se svade a narod nije kriv.

  • STIDI SE svake napisane rijeci i ne potpaljuj vatru.ne igraj se tudim zivotima jer tako samo mozes upropastiti svoj (bog)….znaci oni su poprskali zgradu ,pa jebi ga nisu je mogli zaobic jer je ne mogu posenut a nije sramota sto u sred bijela dana pisaju po njoj i dzukele koje setate i prosjaci itd.To nisi vidio moj veliki pATRIOTO!!!

   • @Vesna. Srami se Vesna ne volis zivotinje i nijesi dobra dusa a ni nemas je . Nazivas kucke dzukelama sram te bilo pa ti nikome krua ne bi dala da ga nahranis i napojis. Muci mala i svak svojega posla a tvoj je da MRZIS.

    • Eleonora;kao prvo strasno si nekulturna jer komentarises na tudi odgovor(petljas se gdje ti nije mjesto).Drugo vise sam ja zivotinja imala i imam i nahranila nego ti da imas jos jedan zivot.A za tvoju informaciju najbolji prijatelji i jedini su mi zivotinje jer se plasim ljudi kao sto si ti.Ja ne umijem da mrzim a ti izgleda i volis i umijes cim ti je draza kucka od djeteta

 11. Zao mi je sto su izbili neduznog momka koji je zaradjivao sebi za hleb, al ne osudjujem ih… znam ih sigurno to nebi uradili da su bili trezni, al znate i sami sta alkohol moze da uradi od covjeka…

  • Jeli to znači da kada se čovjek opijani i ubije drugog čovjeka nema veze bio je pijan, ne treba ga osuđivat…alo znate li vi što pričate,,, da je vaš otac ili brat ili sin prebijen od pijanih ljudi dali bi ste ih osudili ili biste rekli bravo…ne mogu da vjerujem da neko ima ovako iskrivljen način razmišljanja.Ovo je za svaku osudu pa da mi je to namiliji uradio…E ovo su greške u vaspitanju, ovakva i slična razmišljanja.

  • Cin je svakako za osudu, jer sto trijezan misli, pijan radi, samo uz vecu kuraz, nazalost.
   sad bi trebalo nalokat 2 policiota u spuz da ih izmlate, kad roditelji nisu kad je trebalo, pa onda nemoj osudjivat ni taj cin!
   SRAM bilo i njih, i one sto ih (ne)vaspitavaju

   • Draga Kotoranko pogledaj sto imas u kucu bolje bi ti bilo.svi smo u picu ovakvi il onakvi ne pricajte nesto sto ne znate…stidite se godina i ovakvih komentara

  • po ovom komentaru se vidi koliko vjerujete bogu a mogu mislit ljudima.Nemojte se grijesit,sve se u zivotu skupo placa

   • @Vesna
    Sto znaci ovo “ako su”?!
    Zna se sto je bilo i dje je vesela druzina sada! Kako Vas nije sramota da pisete “ako su” a covijek je sav polomljen lezao u bolnicu! Da su nekog Vaseg dirali ne biste se tako grijesili, kao pokusavate da ublazite njivovu bruku!

 12. Bruka i sramota!!!!
  Familije su podbacile u odgoju svoje djece! Nadam se i da da ce pocinioci biti kaznjeni !!! Otkud samo ovolika kolicina nasilnickog ponasanja???!!!!!!!!

 13. Bravo roditelji, odgojili ste ste KRETENE od sinova!!!!
  Gospodinu Arifu želim brz oporavak!

  p.s. da je sreće, gradonačelnica bi ga obišla u bolnici i izvinula mu se u ime građana ovog grada.

  • U svakom slučaju bi bilo lijepo, časno i kulturno da očevi i majke odu do dotičnog gospodina Arifa u bolnicu i izvinu se za “junačka djela njihovih kulturnih potomaka”,i ponude svu potrebnu pomoć, kako bi čovjek što prije izašao iz bolnice.

   • Bilo bi lijepo, ali je teško očekivati da oni koji su odgojili ovakve majmune dođu na takvu ideju !!!
    Bit će prije da su đeca vjerna kopija roditeljska !!!!

  • @Katunjanin. U moje ime se nema ko izvinjavat a ti poodji pa se izvini jer da se neko meni izvinjava gradonacelnica bi samo isla na izvinjenja i oprostaje jer je svaki dan za mene uvrede u ovako drustvo.

  • A kako ce moj Katunjanin poc gradonacelnica kad se izvinula dje u nogu u ruku, nauci prvo pravopis IZVINUTI nogu ruku a zbori se IZVINITI ili IZVINILA. Molim te upamti.Ovo je dobronamjerno.

  • Tim ,,kretenima,, kako ih nazivas si isto vece aplaudirao na bazenu bruko Katunjska…Gosp Arif je dobro i zdravo ,kazu bleski izvori,i zahvaljujeti se na tvojoj brizi.kad bi gradonacelnica tako isla morala bi svaki dan da ide i da se ne vadi iz bolnice.Nego reci ,sta tebe boli????

 14. Slika i prilika većine današnjih mladih “Kotorana”.Pokazatelj kućnog i opšteg vaspitanja i kulture koje današnja omladina ima, čast izuzecima.Ovaj neljudski i divljački čin je za svaku osudu, i najstrožu kaznu.Što im je skrivio čovjek koji je pošteno radio svoj posao?Najstrože bi ih kaznio i doveo na istu pijacu da je metu i čiste pod nadzorom policije u sred podna kada je naprometnija i najposjećenija.Troje na jednog, junački nema što …Treba da se srame i stide svog postupka a i njihove familije takodje kakve su sinove odgojili…U kojem mi vijeku živimo?E moj Kotore što si dočekao, od nekadašnjeg kulturnog grada ne osta ništa do sjećanja…

 15. Sramotno i katastrofalno ponasanje nasih sugradjana !!! treba ih maximalno kazniti , a radniku JKP a zelim svu srecu i brzo ozdravljenje i da zaboravi ove traume !!!

  • OOOOO draga moja boginjo pravde nemoj se ti uznemiravat!!!Jeste da znas sta je trauma al zar ih treba tako kazniti????onda bi ti trebala dobiti dozivotnu!!!!!

 16. Sramno, da sramnije bit ne može! Iz zabave prebiše nedužnog čovjeka. Neka se sad malo “zabavljaju” u Spuž!

 17. Zelim sto skorije ozdravljenje postenom radniku Arifu a za najstrozu osudu divljacima Tomasevicu, Krivokapicu i Lobovu koji su bruka svojih porodica i neka ih je sram i njih i njihove porodice da je stid ako imaju obraza.Oni su bruka grada Kotora a i Crne Gore.

  • Slobodanka!!!Za tvoju informaciju Arif je odmah ujutru izasao iz bolnice i bogu hvala dobro je i zdravo.zahvaljujem ti se u njegovo ime za tvoju brigu…A tebi lica Arifa nisu oni tukli da ti je lakse.no kazem da su ovi momci koje si ti nazvala divljacima izuzetno posteni ,vaspitani i kulturni momci .a neka je tebe i tvoju porodicu sramota i kako imas obraza pisati i komentarisati pogotovo ti o necemu sto si cula.I ja sam cula kazu da si pa nisam im povjerovala jer nisam vidjela.To su momci desilo im se pijanstvo posle pobjede(utakmice) pa sta ???/Nisu oni bruka nego ponos grada Kotora tako ste govorili kad ste im nagrade davali.I ja osudujem i pijanstvo i divljanje al desi se svakome!!!Mirno spavaj

 18. ee mladosti! kucno vaspitanje prije svega pa sve ostalo…no se pitam nekad dje je policija u tu uru po gradu da ih sprijeci,ili oni fino u 1h potule muziku po gradu, priceraju tu omladinu put diskoteke i zavrsili su posao za tu noc…

 19. Ovo je za svaku osudu. Najstrozu kaznu za pocinioce ovog nedela Kotor je premalen grad da bi se ovako nesto dogodilo. Ja sam iz velikog grada i iz druge drzave i to se kod nas ne dogadja da se tuku pripadnici drugog naroda.Porodicama obesnih mladica porucujem NEKA IM JE NA CAST KAKVE SU MAFIJASE odgoji.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].