Predavanje mr Željka Rutovića u Pljevljima: Postmediji i medijska pismenost

0
mr Željko Rutović

U organizaciji Narodne biblioteke Stevan Samardžić iz Pljevalja i Društva crnogorskih novinara, a povodom 150 godina crnogorskog novinarstva, teoretičar medijske kulture i publicista mr Željko Rutović, sjutra u 14 časova, održaće u Pljevljima online predavanje na temu:

Postmediji i medijska pismenost.

Željko Rutović, autor više knjiga iz oblasti estetike dijaloga, kulture tolerancije, medijske politike, digitalnih fenomena 21.vijeka, slobode izražavanja, kao i naučnih radova iz oblasti medija u međunarodnim naučnim časopisima, između ostalog, autor je zapažene knjige Postmediji – kriza smisla ili masmedijski totalitarizam(2018).

Rutovićeve knjige ,,Digitalni demos“ i ,,Homo mašina“ uvrštene su u literaturu osnovnih i doktorskih studija Filozofskog fakulteta Univerziteta u Tuzli, kao i tuzlanskog Ekonomskog fakulteta.

Moderator predmetne teme je Đina Bajčeta, direktorica Narodne biblioteke ,,Stevan Samardžić“ iz Pljevalja.

Prigodne riječi povodom 150 godina crnogorskog novinarstva ovim povodom imaće i generalni sekretar Društva crnogorskih novinara, Dragan Mitov Đurović i mr političkih nauka, prof. Zoran Bošković.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].