Predrag Marković najavio tužbu protiv dnevnog lista Dan

3
Predrag Marković

Nakon teksta objavljenog u dnevnom listu Dan: Sin premijera Duška Markovića stekao vrijednu nekretninu u Podgorici-Za stan od 100.000 hiljada nema porijekla novca, oglasio se Predrag Marković saopštenjem koje je dostavio Skala radiju.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Tekst koji je objavio tabloid Dan, 21. oktobra 2017., pod naslovom “Za stan od 100.000 eura nema porijekla novca”, predstavlja flagrantan primjer laži i podmetačine, sračunate da se meni i mojoj porodici nanese šteta, a sve sa ciljem političkog profita onih snaga koje sada uređuju te novine.

Tekst ne samo da je neprofesionalan i paušalan, nego je u cjelosti neistinit!

Krenimo redom: stan je kupljen od kompanije Čelebić, a ne od Zetagradnje; supruga koju spominju pod imenom Tamara, ne postoji u našoj porodici, a pogotovu nije premijerova supruga, kako eksplicitno navode. Ako su mislili na moju suprugu, ona se zove Tijana.

Što se tiče same suštine iz ovih konstruisanih navoda, naglašavam da u ranijem izvještaju predatom ASK stoji da nemam ušteđevinu, ali se takođe u istom izvještaju jasno navodi da sam vlasnik stana od 53m², a koji sam u međuvremenu prodao za 80.000 eura.

Taj novac sam uplatio na račun kompanije Čelebić, kao dio kupoprodajne cijene za stan koji je predmet interesovanja Dana, uz ugovorom utvrđenu obavezu da ostatak od 30.000 eura isplatim u roku od 3 godine.

Za svoje navode prilažem ugovor o prodaji postojećeg stana, ugovor o kupovini novog stana, oba sačinjena kod Notara 11. jula o.g, kao i izvod iz Lista nepokretnosti gdje se jasno vidi da više nijesam vlasnik stana od 53m².

Pošto duži period nijesam ni javni funkcioner, očigledno je da se ovdje ne radi o brizi o javnom interesu u smislu prijavljivanja prihoda i imovine, što sam savjesno radio za vrijeme vršenja funkcije, već o tipičnom medijsko-političkom progonu iz samo jednog razloga – što sam sin premijera Duška Markovića.Zbog neistina i medijske hajke koja se protiv mene i moje porodice vodi iz Dana, zatražiću zaštitu od pravosudnih organa, u odgovarajućem postupku, navodi se u šaopštenju Predraga Markovića dostavljenog Skala radiju.

Marković je, uz saopštenje dostavio našoj redakciji ugovor o prodaji postojećeg stana iugovor o kupovini novog stana sačinjena kod Notara 11. jula 2017. godine, i izvod iz Lista nepokretnosti iz koga se jasno vidi da više nije vlasnik stana od 53 kvadrata.

3 KOMENTARI

  1. “Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, a u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije”. (Dnevna štampa) —Jašta, nego tužiti. Nema šanse da ćeš parnicu izgubiti. Nije bitno ko je u pravu. DrPSveto vojnici su uvijek u pravu.

  2. …samo da je ovo DRŽAVA…ona bi te momče pitala..od kojih para si kupio(poreklo stanačića) prvi stan-a oklen ćeš vrćati “kredit”-za dokup druge stančuge ..za slučaj da nijesi član vlade-funkcioner naše mile DOMOVINE…? Koja čega da joj se prida(rodi) DRŽAVA…

  3. Sve po zakonu! DrPSvetovci sve rade isključivo po zakonu. I Srele u Budvi je radio “sve po zakonu”. Ili je mislio da radi, oslanjajući se na činjenicu da mu moćna partija čuva leđa. Režim počiva isključivo na korupciji. Big BOSS stoji na vrhu Piramide. Cilj je što više pojedinaca, grupa uvaliti u koruptivne radnje i krađu. Nekog manje, nekog više. Zavisno od položaja i funkcije koju obavlja. Svi ti koji su se na ovaj ili onaj način ogriješeni o zakon, razumije se da će glasati za DrPSveto. Vremenom se baza Piramide širila i proširila dok je dostigla zastrašujuće razmjere. Neko reče da dolazi do partijskog hanibalizma (ili kanibalizma). Svak svakoga ima u šaci. Zarobljena država!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]