Predsjednik kotorske opštine Aprcović punom parom u ispunjavanje datih obećanja

6
Aprcović u obilasku radova na zatvorenom bazenu u Škaljarima

Tokom jučerašnjeg dana, predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović održao je niz sastanaka.

Aprcović se sastao sa dr Rešadom Nuhodžićem, v.d. direktora Uprave javnih radova.

Tema sastanka bila je rekonstrukcija i adaptacija zatvorenog bazena „Nikša Bućin“. Sagovornici su se dogovorili da će se tokom sledeće sedmice znati rok završetka bazena.

Takođe, predsjednik Aprcović se tokom dana sastao i sa direktorom JU Opšte bolnice Kotor,  dr Ivanom Ilićem. Razgovaralo se o potencijalnoj lokaciji za izgradnju nove bolnice u Kotoru koja bi bila smještena u Industrijskoj zoni i dogovoreno je da se angažuju geometri i Sekretarijat za imovinsko pravne poslove Opštine Kotor kako bi se ispitale imovinsko-pravne mogućnosti i utvrdila lokacija za novu opštu bolnicu regionalnog karaktera.

Predsjednik Opštine Kotor, Željko Aprcović sastao se direktorom DOO „Vodovod i kanalizacija Kotor“ Safetom Lukovićem i direktorom DOO „Komunalno Kotor“, Mladenom Lučićem. Razgovaralo se o regulisanju međusobnih prava i obaveza u vezi sa preuzimanjem postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda za opštine Kotor i Tivat, kao i o problemu vodosnabdijevanja Dobrote, Orahovca i gornjih kota Perasta i Risna. Prisutni su se saglasili da se zelene površine  na teritoriji opštine Kotor moraju održavati i u vezi sa tim dogovoreno je organizovanje sastanaka na tu temu.

Predsjednik Opštine, razgovarao je sa predstavnikom Yu Briv-a, Vojom Bujkovićem u vezi sa rekonstrukcijom i dogradnjom hotela “Teuta” u Risnu sa sagledavanjem mogućnosti privođenja namjeni postojećeg Doma kulture u Risnu.

Sa predstavnikom investitora g. Danilom Mrvaljevićem razgovaralo se o metodologiji uklanjanja deponije građevinskog otpada na lokaciji bivšeg hotela “Fjord”. Uzevši u obzir problem odlaganja građevinskog otpada  sa lokacije bivšeg hotela “Fjord” i građevinskog otpada u vezi sa rekonstrukcijom i adaptacijom zatvorenog bazena, upućen je dopis Ministarstvu ekonomije Vlade Crne Gore u cilju dobijanja saglasnosti za deponovanje istog na bivšem zatvorenom dijelu kamenoloma Nalježići, kaže se u informaciji Kabineta predsjednika opštine Željka Aprcovića, dostavljenoj Skala radiju.

6 KOMENTARI

 1. Eto Akija bez kacige na gradilište…?
  šta dalje reći o sistemu zaštite na radu koju DPS propagira 😜
  Ili niko ništa ne radi pa je gradonačelnik odlučio da nije opasno….nego koliko vjekova se popravlja bazen?

 2. Jovo Sudjic mora preuzeti opstinu, jedini je pametan i obrazovan i hrabar i iskusan.
  Aprcovic je dobar covjek ali los politicar, vise je za odbore. Nema tim.
  DPS treba da vodi Sudjic a Kotor Maja Catovic.

 3. Tako je !!! Kadrovi su bitni najvise !!! Pod hitno maknut nesposobnjakovice, mlakonje , neradnike , preletace ….i sa srecom u radu !!! Sposoban gradonacelnik !!! Bravoo za Akija !!!

 4. Bravo!
  Pocetak koji obecava!
  Dalje, da vidimo kadrove, sto je vrlo vazno, za tvoj uspjeh u resavanju, nagomilanih i teskih zadataka!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].