Predsjednik kotorske opštine nije čestitao Uskrs građanima koji slušaju Skala radio

87
Jokić uspio da prekrši vlastita obećanja

Predizborni slogan Demokrata “Pobjede a ne podjele” pokazalo se, samo je još jedna u nizu prevara birača.

Njihov stvrani slogan je “Pobjede za podjele“, jer ova politička grupacija pokazuje otvorenu mržnju prema onima koji ne misle kao oni.

Vladimir Jokić nije čestitao jedan od najvećih hrišćanskih praznika slušaocima Skala radija.

Tako nešto se još nije dogodilo od osnivanja Skale do danas.

Dakle, punih 15 godina pa i u onim godinama kada je vlast u Kotoru dijelila neprirodna koalicija, baš kao što je i ova današnja.

Trajala je skoro dvije godine.

Mnogo više od predviđanja.

Moguće da Jokić još uvijek nije svjestan da Skalu sluša mnogo više od polovine građana opštine u kojoj je on predsjednik.

Suviše je mlad da bi znao.

Ali je teško razumjeti otkuda mladom čovjeku toliko nevaspitanja i nekulture da ne odgovara na dopise koje dobija od ovog medija?

Ta navodna osionost i bahatost govori o Jokiću i njegovim slabostima.

O njemu ni riječi više.

Premnogo je i ovoliko.

Skala će nasaviti da profesionalno radi svoj posao.

Pitaće Jokića za sve što je od interesa za građane.

Njegovo neodgovaranje ga neće abolirati od odgovornosti.

To je bar sigurno.

Građanima Kotora koji slušaju Skala radio Uskrs nije čestitala ni predsjednica Skupštine.

Ona ima svoj radio, a zajedno sa Jokićem i svoje građane.

Pa neka im je sa srećom!

87 KOMENTARI

 1. Koju forzu imate da i dalje pjenite na ovu temu !
  Valjalo bi, kad ovako izbija energija iz vas, da ste se organizovali kad je JPK odv
  učen za Pg , i još mnogo sličnih, pa i važnijih događaja.
  POBUNA i NEPRISTAJANJE su legitimni potezi kada nemoralni i nepravedni potezi dostignu vrhunac, a ne mogu se spriječiti na drugi način.
  Tako ćemo ući i u NATO, a onda očekujte na javnim mjestima loše događaje!
  Jadna naša djeca i unučad, što im ostavljamo !

 2. Alo Škaljar….dan lijep ljetni 27.lipnja.2015.godine-u 11:00 ura kometator “Bocun”-u povodu odabrane teme na ovaj Portal”Bokeljska morarica je tkivo grada Kotora”-od autora viceadmirala Ilije Radovića…: U jnauaru 1916(13.dana-pravoslavna stara godina) Lovćen je osvojila autrougarska vojska u čijem sastavu je bilo i ORUŽANO HRVACKO BRATSTVO-Bokeljska mornarica… Lovćen je zauzet. Vesela i radosna vijest odjekuje nesamo našom prosranom Carevinom već i cijelim svijetom..Junaštvo i načovječanska hrabrost naših junačkih četa osvojilo je i ovog gorostasa i uplelo je ovu pobjedu u lovor-vijenac ostalih naših zauzeća u ovom svjeckom ratu…Junački su jurišale naše hrabre čete satavljene od raznih naroda naše Monarhije,pa uz Hrvata,Bosnca,Nijemca,Rumunja,i Mađara>(bez malo od svih brata-potomci leže u onom spomeniku u Blajburgu za koji reče Stipe Mesić-da u Blajburgu leže oni što nisu zaklani u Jasenovacu-nego klali u Jasenovac!),borili su se DOBROVOLJCI NAŠE BOKEŠKE MORNARICE….OVO NAJSTARIJE DRUŠTVO U NAŠOJ domovini….” E bo…? .

 3. …Dragi Škaljar..”od književnog do narodnog-od nemila do nedraga-od Mavra i njegove žene Bone oboje prezimena Kaženegra… (istini za volju ne bijahu konjušari bečki-nego NEMANJIĆA!)- pa do tebe pasaše Vekovi-a ti tek sad /ne/zaš da u doba gradnje crkve svetoga Luke-svakolika Boka-oliti današnja Crna Gora i malčice šire bijaše prije Nemanjića zemlja naših -(KOJI NIKOGA NE PITAHU KO SE KAKO KRSTI-NO ČIA BU SRCA GRIJU PRSI!)(ne i tvojih predaka konjušara bečkih-dognati u čoporima spočetka teke XIX vieka u okupiranu domovinu našije predaka)(KOJI GA NISU RAZORILI-KAO SVE DRUGO U DUKLJI)(nemam vremena da sabiram-saberi pa reci koliko stoljeća)( jopet..FRANCUZI-KATOLICI?) svojim vazalčićima-po ženskoj lini i Kotor i Duklju-koju prezvaše ZETA BALŠIĆA ! I neću dalje! Gubiti vrijeme-na Luku-Marka-Janka-Stevana Mavra-Bonu…i kopaniju bellu! Dovoljno je reći da su konjušari Nemanjića ogradii ckvu svetoga Luku kad su ogradili i istu posvetili nečijemu sinu koji se zvaše-da nije Škaljar…? I na ultimu-obraćam se tebi učenjaku iz Škaljara-koji je od vajkada imao učenjake od pera od salate svjetskog glasa-pa i danas…eli bogati đe u Škaljarske arhive-zapisano da je Kotor brezmalo dva vijeka oliti po naški stoljeća-doživio preporod-REČENO modernim književnim-današnjim jezikom-DEMOKRACKI PROCVAT-uživajući AUTONOMIJU KAKVU NIKADA NIJE-U Ž I V A O…NI PRIJE NI POSLIJE DO DANA DANJEGA-A I NEĆA JA TI JEMAC ? SRETNO TI OVO PO USKRSENJU ! I POŠTO DEBELO ULAZIMO KLIMACKO POBLEMATIČNO PROLJEĆE-POSVETI SE SEBI-I LJEKOVE REDOVITO UZIMAJ-DA TI NE PROCURI TO STEČENO ZNANJE O MAVRU,LUKI,,ILIJI,JANKU BORUTU,TOMANI…BONI..I OSTALIMA?!

  • Dragoj neznalici koja falsificira istinu. Vidim da se javljaš pod različitim nazivima (nick-ovima), što ti i priliči jer se kroz stoljeća voliš kamuflirati, pa si malo Dukljanin, malo potomak Nemanjića, malo mali Jugoslaven i td. Jedino nisi rekao da potječeš iz Crvene Hrvatske, ali i to ćeš ako Bog da priznati. Što se tiče povijesti i škaljarske salate, prisjeti se malo Bokeljske mornarice i datuma njezinog nastanka (809. godina). Ne bih rekao da se zvala dukljanska mornarica. Uostalom prošetaj malo Kotorom pa se okreni oko sebe i vidi arhitekturu istog i pobroji broj katoličkih crkava koje vidiš i bit će ti sve jasno, jer u ovom slučaju i kamen dovoljno govori.

   I onda mi je jasno da te je to jadnoga sve zateklo u trenutku kad si šljegao iz neke vukojebine i ugledao ljepotu od grada kojeg nikad nisi niti zavolio jer to nije tvoje okruženje, budući je poteklo od potomaka konjušara. Ti bi ga očito najradije srušio isto onako kako su tvoji istomišljenici rušili Dubrovnik.

   A sad adio i uživaj u svojoj mitomaniji.

   Pozdrav iz Škaljara na čijoj si salati odrastao ali nažalost pameti nisi dobio.

   • Škaljar-mržnja tvoja te naglavački obrnula-pa nogicama na više kao kornjača kada je na škinu prmetnu! Ja sam rođen na pjenu od mora- možda si čuo za Prčanj! Tamo đe su rođeni i oni što su me rodili-potiječu iz opštine Kotor! Zemlja Duklja-od 1016 do danas-oliti 1001 godinu -će da bidne 25.rujna.2017 godine! Drugo, nijesmo imali ni barke ni bicklete-samo kuću staru na pjenu od mora-pa niesmo odili na pjacu da kupimo škajarsku salatu! Sijali smo je u vrte više kuće -našu gospocku Prčanjsku-salatu i papili ribu! Toliko o salati! I za kraj dal si u obitelji učio-naučio da mama rađa? Jer mene je rodila čistokrvna Dukljanka-Crnogoraka! Dakle, samo Crnogorka Dukjanka može takvoga roditi! E kod vas je to malo (po tebi bi se reklo)poremećeno-pa promjnom vjere-nacije-i mama se mijenja-izgledno je tebe čitajući? Dakle ti si potomak bečkih konjušara- polazeći od toga ko je rodio tvoje pretke-i tebe boga mi svezano za “kenčiće i pragenčiće”-za velje zlo tvoje obiteli-dragi Škaljaru ! Okolo naokolo Bokeške Mornarice-eli to ona hrabra četa koja je 13.januara 1916 obalila sa maškinima izbušenu Lovćensku Kapelu Njegoševu-sa brodova austrijaskih okupatora-sa obale Prčanjske-Markov Rt>(nekakvi je “Bocun”-o tome pisao 26.lipnja.2015 na ovaj Portal-tema “Bokeška mornarica je tkivo grada Kotora”)< Nađi si simo-pročitaj pa javi ća si pročita-moj lipi Škaljar! Ko je šljego da je šjego-šljegao je na svoju Dukljansku oliti Crnogorsku zemlju Boku i more Crnogorsko! Za razliku od tvojih predaka-u čoporima ih dovucali au-strijani-kao konjušare svoje-u Boku 1815 godine! P.S nauči bre Škaljaru-da pored salate znaš i to da ove crkve po Kotoru-nisu katoličke nego Rimokatoličke-koje su uglavnom gradili okupatori-da bi mogli uspješnije prevoditi ..u drugu vjeru,kao i one koji su trčali za njima-sluge njihov(tvoji preci konjušari!)-da se mole bogu u crke koje nisu kršćanske nego katoličke-kako ti neće reče?!

    • Za neznalicu koja krije istinu. E moj hrabri Dukljaninu, koji do prije dvadest i pet godina nisi smio reći da si taj, već si se skrivao iza druge vjere. Ne spominješ zasluge tvojih istomišljenika za napad na susjede odnosno Dubrovnik. To te ne boli, kad si gledao horde kako nadiru na grad koji je uz Kotor najljepši na Jadranu.
     Osim toga drago mi je da si s Prčnja, a ako se dobro sjećam u Prčnju je postojao natpis na kući u kojoj je boravio i liječio se Petar Petrović Njegoš. Dakle, da je to bila u to vrijeme Duklja, kako ti to kažeš, to nebi trebalo isticati. Ali bila je Crna Gora i Boka, moj isprazni Dukljaninu.
     Kod mene nema mržnje već samo istina i poštovanje, ali iz svakog tvog komentara se vidi tvoja iskomplesiranost jer ni sam još uvijek nisi siguran što si i tko si.
     Da nije bilo konjušara, ti bi i dalje blejao po kojekakvoj vukojebini iz koje ti se mati spustila, a ne uživao na predivnom Prčnju u okružnju katolika (čija je ono i kako se zove crkva na Prčnju, molim te podsjeti me).

     • Meni mati u utrobi majke spuštila na pjenu od mora u dvospratnicu u ulicu Lukovića-odakle ti se počesto javljam-u pratnji svoga oca! A tvoja baba bremenom pod kotulom-nepoznatog autora (preci škaljar-alijas maci malig3!)-u čoporima okupatora au-strijana u Boku 1814 godine-pa danas trta mrta-niko ka vi katolici(usput reče-na ovaj Portal da ste stariji od kršćana?)? E bo…jači od Svetoga Oca Pape Rimskoga..moj dobri i čestiti maci mali3…? Operi noge-kad obraza nemate-š…!…I zapamti Crkvu- Bogorodičin hram- su gradaili ne okupatori-nego domaći poznati kapetani Đurovići-iz Zete Balšića,Lukovići,Verone,Szbutege i ostali DOŠLI> sa ovije junačkije brda države DUKLJE-koja je dosezala i do Albanije-koja tada nije postjali< na Prčanj i u Dobrotu, i u Perast! I samo za tebe-vas.. nađi si simo knjigu "PRČANJ"-Don Nika Lukovića-tamo ti piše-koliko je ko pomogao gradnju crkve- odakle je ko stiga na Prčanj-i čija je koja kuća-po kojoj se razaznavao nivo došljaka-po veličini kuće-od kojih uz more jedna đaolja ne bijaše potleuša i potputica bez jednio ona đedovati-na Glavati(prema svecu i tropar)-niti proširena pojata za tvoje bližnje-dragi maci mali3 u raznim dezenima-okovan mržnjom prema većini…!

     • Malo bi te dopunio što si zaboravio napisat ovom potomku Ercegovačkih bračnih noći na koje Age i Begovi pravo pet vjekova imadoše, Dunkve Venecija je u Kotor došla na zahtjev tadašnjeg stanovništva Kotora radi najezde Turaka znači NE kao okupator,a Nemanjići su došli kao OKUPATORI,sve gradove porušili a Kotor “samo” zapalili,porušili su Benediktinski manastir na Prevlaku ,benediktince protjerali,opljačkali a nešto i pobili,danas na tom mjestu je srpska crkva-sekta napravila srpski Manastir i zabranila dalja iskopavanja kada su došli do temelja Benediktinskog samostana.Ona spradičina od litije po Tivtu ,tradicija stara par godina za koju je napisao sada pok.Don Branko Zbutega da bi trebalo ispitat čije se kosti nose po Tivtu možda i od onih nesretnih Benediktinaca.Ajmo dalje; Srpske crkve po Boki koje su napravljene radile su što i danas rade a tada punom parom,prekrštavale većinski neslavenski živalj na srpsku vjeru koju su stvorili tako što su pare dali.Oni koji su primili srpsku vjeru odma su proglašavani srbima kako tada tako i danas program srpske crkve-sekte je osato isti.Mnogi srpski istoričari tipa Ilije Garašanina ,lažova i falsifikatora istorije ,dali su veliki podstrek srpskim nacionalistima,teorijim Srbi svi i svugde,da započinju krvave ratove kako tada tako i dan danas u novije vrijeme,Slobodan Smrdošević,Šešelj i ostali nesoji da ih i ne spominjem,rezultate tih politika vidimo danas,poraz do poraza.A totalni poraz će biti uskoro ulazak u NATO savez i povratak Boke kotorske tamo đe je vazda bila,dio Zapada i zapadnog mentaliteta i načina života,tako moj Škaljaru nemoj se puno sekirat njihovo vrijeme je isteklo a lažavine objelodanjene,ostalo im je samo da siju mržnju po portalima bivši komunisti a sada četnici,istu mržnju koju bez pardona poglavar Amfilohije bez trunke stida i srama i straha od Boga širi u zadnje vrijeme na svakom mjestu.
      Škaljar svako dobro od Kotoranina.

 4. Pazi komentara čovječe. Eto koliko je “nebitna ” Skala radio.
  Inače demokarstki je ignorisati i ne zboriti sa medijima.
  To je news demokraty!!!

 5. Čitam na brzinu gomilu vaših komentara pisanih u pretprazničnom danu i na samom Uskrsu………..
  Mislite da ste vjernici i da vam je blagost u srcu ?
  Što vas je briga da li vam je iko čestitao Uskrs kada ga vi u sebi ne slavite…….

 6. Toliko o prosipanju suplje price pobjede a ne podjele i slicnih fora i fazona za siroke narodne mase. Kao mi smo mladi, mi postujemo zakon, mi cemo napraviti promjene, nece biti revansizma i sl. Evo vec podjele, revansizam, kolege u Budvi prave lapsus za lapsusom. A o kadrovima da ne pricamo. Ova vlast ce dobit naziv kao onaj bend, jedva smo se skupili. Sad jos kad stvarno pocnete da vrsite vlast pa kad vidite kako to u realnosti izgleda i kakve izazove nosi bice veselo posmatrati vas. U medjuvremenu se potrudite da ga cesce okupate i obrijete da se ne pojavljuje onako, makar toliko mozete.

  • Briši briši gospodine Mandiću, važno je da puštaš ove čestitke pune kršćanske ljubavi kao doprinos suživotu u Kotoru. Sve više bacate na pink-ružičastu.

 7. Gospodine predsjedniče, treba znati nositi funkciju.Nije je najvaznije dobiti i smatrati da ste baš Vi Bogom dani za nju.Gospodine predsjedniče nema selekcije niti ignorisanja onih koji vam smetaju,koje iz bilo kojih razloga ne podnosite.Protokol se uči i ako to vi ne znate morate savladati.U ovoj vrsti posla i za duznost na kojoj ste ponasanje i bonton je veoma vazno!

 8. Nadam se da ce nakon ovog notornog politicko-huskackog teksta nova vlast ugasit ovo dps glasilo, jer je ovo uvreda ne samo za novinarstvo nego i za zdrav razum

 9. Valan Prešedniče svije Kotorana-falio si, e ne čestita kotorskome Merkatoru i njegovome šefu glasaču otperjalih partija sa vlasti..BLAGE DANE ! A lijepo si ZNAVA da se 90% Kotorana kod “Merkatora-TODOR-IĆ na samrtnoj postelji”-snadbijeva..kruhom i kostoletama…E moj PrešEdniče svije Kotorana-tebi će trebati dosta bremena-da naučiš finece i gulozece-tvojih predhodnika-poznatih “BON TONACA”-PATERA NACIJE I PATRIJE….kojeg smo upoznali davne 1989 godine-kad šćaše svrnuti u “ĐEMPER SIROGOJNO”-U GALION NA BIĆERIN..uz svirku i pesmu CAKI CAKI CAKNA…MI TE VOLIMO.E BO I ŽUDIMO-A DANAS UVELE RUŽE..za tebom i našom mladost-šću..ćeš..će-radimo ka pre-krali bismo-nemamo đe-jer iza vas ne osta ništa-brez posetrima SAHARE…?!

  • Jordane ne jaoči…no u dispanzer brzo..da te adatju prije Dobrotske intervencije..potpuno si izavetao…pušti ovi narod..i opušti Skalu da skalina..adio te..

   • ..oću,oću “Škaljar-maci mali3-škaljar-Kotoranin…”dragi potomče bečkih konjušara-podrijetla ErcegBosne-u čoporima šljegli na plavi Jadran via Novskih Ubala…drito u porodilište..”mala kjućica kod crkvice-u vrtove stare Livnice-na dnu Škaljara…čuvaj zdravlje-i ne lomi ZRCALO-jer u njemu uzalud gledaš drugoga..ono je tvoje što bi reka Njegoš “majmun gleda sebe u zrcalo”…!

 10. Skalamerijo, koji vam jarac ? Emocije guse profesiju u kojo su emocije balast.
  Vi ste izvjestaci, novinari, a ne pisci licnog prezivljavanja tudjih postupaka!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Skalamerijo, koji vam jarac ? Emocije guse profesiju u kojo su emocije balast.
  Vi ste izvjestaci, novinari, a ne pisci licnog prezivljavanja tudjih postupaka!

 12. Koliko ce jos suza bit proliveno gospodine Mandicu zbog gubitka vlasti od strane DPSa u Kotoru. Ja ne vjerujem da Vi kao glavni urednik Skala radija I kao novinar ne mozete da se suzdrzite i da ne pljujete po svakome ko je van bivse koalicione vlasti.
  Jel to zbog toga gospodine Mandicu sto vam sad nece kapat u kasu kao ranijih godina iz budzeta opstine?
  Ne znam gospodine Mandicu sta bi trebalo da se desi vise Kotoru pa da Vi malo pocnete nepristrasno pisati jer se to od vas kao novinara sa takvim stazom I iskustvom i ocekuje. Daj pustite vise Sudjica Aprcovica Abramovica i ostale poltrone podgorickih sefova podzemlja da uzivaju u novim ,sporednim , ulogama u nasem gradu.
  Sad u vezi predsjednika Opstine gospodina Jokica, covje je mlad obrazovan za razliku od vise od pola prijasnjih odbornija DPSa i bar sigurno nije kupio diploma sa kojom se druga polovna dicila. pisite malo u vezi toga, bar sad kad prije niste smjeli. Ipak ste vi neki takozvani nezavisni radio.
  A zamislite da je danas samo Uskrs pripadnicima katolicke vjeroispovjesti. pa vi bi ga cisto lincovali da mozete. mozda bi to i ovako napravili nego eto niste vise u toj poziciji.
  Ipak morate priznati da je ta vasa dobra vlast ipak puno toga uradila za nas grad pa je jasno zasto je tako podrzavate. Cvjetamo nema sto. vidi se to na svakom koraku.
  Dajte sansu momku, i novoj vlasti nemojte odmah ih podrivati i potkopavati.
  A siguran sam da gospodin Jokic i nova vlast tesko mogu da poprave ono sto se rusilo ovolike silne godine.
  Jos jednom da popdvucem MLADI SU , SKOLOVANI TREBA IM PRUZITI SANSU.
  NI ZA TITOM SE OVOLIKO NIJE PLAKALO NI ZALILO MOJ GOSPODINE MANDICU
  Svim hriscanskim vjernicima nej je sretan USKRS
  Pozdrav sa Atlantika

  • Dobri moj Borise sa Atlantika. To što govoriš je matrica na koju sam navikao. I ne dodiruje me jer je svaka riječ koju si napisao čista neistina. Očigledno čitaš ono što ti odgovara pa ni to ne umiješ da pročitaš kako je napisano. Što ne pročitaš ovo što objavljujemo iz arhiva Skala radija pa da vidiš ko je pisao i kako. Ali, družini i tebi to nikako ne odgovara.
   Pa zašto onda odgovaram, možda ćeš se zapitati? Zbog toga što je ipak tvoj komentar kulturniji od drugih. Vlast prošlu nijesmo šteđeli za ono što nije valjalo. Na sreću ili nesreću ostrašćenih, sve je vidljivo na sajtu skalaradio.com.
   Za Skalu se nemoj plašiti. Neće nam naudit ni malo baš veliki uspjeh nove vlasti koja nije željela da sa nama potpiše ugovor o međusobnoj saradnji. Njihovo pravo i njihov problem.
   Jokiću smo pisali više puta i tražili neke odgovore vezane za interese Kotora i njegovih stanovnika. Nije odgovarao, makar ni da neće komunikaciju sa nama. I to je njegov problem.
   Hvala na čestitci. Želim ti sve najbolje, mirno more i dug i srećan život!

   • Da vam zahvalim na lijepim zeljama za mirno more I dug zivot.
    Ne mogu i necu ja sa vama da se raspravljam dali sam u pravu ili ne, dali citam samo ono sta hocu I sta mi odgovara. Svak ima pravo na svoje misljenje , a mi smo jedna napredna demokratska zemlja evropski integrisana gdje je slobodna rijec uvjek na prvom mjestu, tako da ja ne bih trosio rijeci. A i siguran sam da ste mnogo bolji retorik od mene i da umijete sve to mnogo bolje spakovat i prenjet na papir. Ja prosto iznosim svoje misljenje I vidjenje .
    Nego kad ste vec spomenuli arhivu Skale radija Isto tako se sjecam , I podrzavao sam , vase gadjenje I “pljuvanje” TV PINK-a I njihovih emisija. Sjecam se da ste pricali da bi ga trebalo zabranit emitovat jer negativno utice na djecu.
    A sada se vasa emisija U ZIZI emituje bas na tom degutantom TV PINKu
    Za Skalu se ne bojim , ima tamo ljudi koji znaju radit posao I to jako dobro I cine, a I znam da je I slusanost online programa velika kod nas pomoraca
    Evo I ja je prvi slusam

  • Mirno more a nesto ti bas politika ne lezi.ma sto te briga,ko je sve vodi i ko posta visoki politicar mozes i ti.mozda ti ponude kakvo nacelnicko mjesto.fale im kadrova pa ti je bolje ovako kuco protiv Skale.Rastu ti bodovi.Nije lose malo da i ti budes politicar bar u lokalu.

   • A ti Alo bre…da mu po taktu zanosiš “perije” i ladiš tamo njemu..perjanika.a more mirno i pod udarom bonace-na trgu od svetoga Tripuna-zaštitinika grada-koji beše BRE grad U DOBA NEMANJIĆA-a danas uvela ruža-od troskota koji je nikao po trgovima nekadašnjeg grada -u pasani četvrt od veka…Da,da u jedno pero “trgova od pamtiveka…?

    • Kao što Vam je u običaju bilo da falsificirate povijest i živite u mitomaniji tako i danas s tvoje strane nastavljaš, a lijepo sam ti objasnio prije godinu dana da se ne javljaš o ovoj temi sv. Luke, jer to što piše je sramota onoga ko je napisao. Dakle, ne živi u mitomaniji već voli svoje a poštuj tuđe, pa će nam svima biti ljepše.

 13. Prije svega srećan Uskrs svima !
  Ustajem i zasiam sa ovim časnim medijem.Volim i što imam ponekad mogućnost da izrazim svoje stavove preko ovog sajta.
  Sve što ću juros reći je Bravo Skala radio.Poluđeli su. evo ne patišu ni na fejsu nove Demkrate i njihovi služenici.
  Toliko da i kolege vaše ne mogu a da ne pokazu ko su i što su, to jest niša. Jedan,ne zaslužuje ni pomena piše kako je zbg vas bio gladan Dakle, najbolja je na narodna eli neću jer je prosta pa ću samo ću reći da ste postigli cilj i da su po…… dili..

 14. S obzirom da danas svaka kuca na Tv ima jedno 60 kanala minimum,trebali predsjednik na sve televizije da cestita Uskrs posto uvjek po neki gradjanin gleda razlicite kanale,ili je dovoljno cestitat na nacionalnoj Tv ?????
  Sve me strah da je ovo samo politika,posto je nova vlast ukinula finansije za razliku od predhodne sto je dijelula dje joj odgovara

 15. Режимски дРпс радио прозива некога, де боље погледајте се у огледало и престаните више замарати поштени Српски народ Боке Которске!

  Свој мојој браћи Србима нека је срећан предстојећи празник Васкрс и побједе живота над смрти уз поздрав Христос Васкресе, ваистину Васкресе!

  • Vuk Gorski smra.. kotorski,širiš nacionalnu mržnju u Boku u koju su šljego iz ko zna kakve vukojebine,upali traktor pa pomalo pud Srbije i tamo glasaj za tvoga idola Šešelja,vuku gorski smradu kotorski !!!

   • Ма који је дио у мом тексту ширење мржње Которанину? Је ли можда што сам прозвао мафијашки режим који је највише Србовао деведесетих, је ли можда што си се нашао прозваним што сам споменуо Српски народ чија је Бока од вајкада била, врло добро и ти и ја знамо да у Боки су одувијек живјели Срби без обзира на вјеру, за извор погледај пописе из доба Аустроугарске, најбољи показатељ је Дубровник у коме је пописано 86% Срба (католика). Или ти смета што пишем на Српском па не видиш сопствени фашизам и ширење мржње позивајући на паљење трактора и исписивањем личних увреда.

    • Vuk Gorski, dobro ti je odgovorio Kotoranin. Naravno da si šljegao iz kojekakve vukojebine jer si takav “nick” i uzeo. Tvoj je veliki problem što ne poznaješ povijest Boke, koja nikada nije bila, niti će biti srpska. Kad ste šljegli u Kotor, niste imali niti crkvu svoju već Vam je ustupljena od strane katolika crkva svetog Luke kako bi se imali negdje moliti. Danas ste je prisvojili kao da je oduvjek bila pravoslavna. A što se tiče Dubrovnika, ja ti ne bih dao da u njega ni kao turist uđeš, jer zagađuješ okoliš svojim stavovima.

     Sretan Uskrs svim vjernicima.

     • Шкаљару види се да си зрео за Нобела, боље крени путем своје вјере и опасај се са једним па заједно са браћом крени у свети рат по Блиском истоку!

      А Бока је била и биће Српска док је Ловћена и Леотара, а гдје ће бити јел у Српској или Србији кад се власт промјени (што је неминовно) то ћемо се договорити!

      Поздрав теби из Српске Бијеле!

     • SREĆAN TI USKRS dragoslavnopokršteni nekrstu..pod šifricom Š..an”-IZ CRKVE SVETOGA LUKE KOJI JE POSVEĆEN SINU NEMANJIĆA-KOJI JE OD KOTORA OD 1189 DO 1360 NAPAVIO PRAVI GRAD DRŽAVE DUKLJE-STARE 1001 GODINU-SA NAJVEĆOM MOGUĆOM autonomijom-KAKVU KOTOR NIJE IMAO U SVOJOJ povijesti DO DANA DANAŠNJEGA! ZATO POJDI-ČEDO NAŠE-NAŠE NEDONOŠČE IZ KRPICA -PROČITAJ KOME JE CRKVA SVETI LUKA POSVEĆENA-PIŠE NA NJOJ..DRAGA POVIJESNA TROSKOT NEPOZNANICO..?!!!! DA TE NIJE-MI DUKLJANI NEBI ZNALI KO NAS SVE “VOLI KA TI DUŠICE DRAGA…”?

    • Ipak moram ti odgovoriti gorski vuče. Iako je moja najbliža rodbina iz Bijele ti si zreo za Dobrotu (da ne vrijeđam ostale bolesnike jer tebi lijeka očito nema). Ajde u Valu kod sv. Vasilija i dobro se pomoli da ti oprosti grijehe i gluposti koje si danas na Uskrs napisao i da ti prosvijetli to malo pameti koju imaš. Moli se sv. Vasiliju da ti da tolerancije prema bližnjima i susjedima jer ti očito to nedostaje.
     Siguran sam da ti nisi iz Bijele, nego si baš šljegao odnekud i zaprepastio se kad si vidio oko sebe normalne i kulturne ljude kakvih je većina i u Bijeloj.
     Ako ti sv. Vasilije ne pomogne i ne progledaš, onda ravno u Dobrotu.

     Sretan Uskrs svim vjernicima.

     • Jerbo ti ne možeš da uvrijediš nikoga-jer “vrijediš na berzi asina” više malo od ništa! Tvoja ljubav-za ovima “šljegli”-govore o tvom egu i previše! Batali se tako ti Gospe od Snijega-mržnja tvoja nema kraja! A da li je neko iz Dobrote ili ima potrebu za Dobotom nije briga potncionalnih “dobroćana”-zato uzmi ZRCALO svoje i RODOSLOV svoj-pa ćeš i u ZRCALU i RODOSLOVU-naći “dobroćana”-najmanje u potnjih tvojih 6 koljena! Jer ovo što ti “plasiraš-blejajući” godina po ovim portalima- je slika tvog stanja u tvojoj VASA VACUI ! Dripac tvojih godina-trebao bi bar da se postiti-godina-koji su ti popali asini iz obiteljskog okruženja! Pozdrav od onih koji su ŠLJEGLI-na svoje DUKLJANSKO MORE-a ne kao tvoji preci u ČOPPORIMA AUSTRIJANSKIH OKUPATRA-kojima ste bili konjušari!

     • Za sveznalicu, koja krije istinu. Crkva sv. Luke je podignuta 1195. god. od strane Mavra Kazafrangija i njegove žene Bone (kao što vidiš nisu konjušari). Prema prezimenu i imenima radi se o katolicima. Bila je katolička do 1657. kad je ustupljena Grbljanima da se sklone pred najezdom Turaka, od kada je ostala pravoslavna. Dakle, zaključi sam o toleranciji koju nemaš.
      Što se tiče potomaka konjušara, vidiš da su i prije Austrougarske i prije Nemanjića (koji su bili prosvjetitelji !) živjeli uglavnom katolici.

      Što se tiče tvog književnog jezika i pisanja, sugeriram ti da odradiš neki tečaj, jer ti očito to nije jača strana.

      I na kraju, s obzirom da živiš u multikulturalnoj Boki, sugeriram ti da voliš svoje a poštuješ tuđe i tada će ti u životu biti puno lakše, a i ostalima oko tebe.

      Za sada toliko i zbogom s ovom temom.

     • Škaljar-JOPET SI ZAGLIBIO I GEOGRAFIJU FALIO? NIJE TVOJA NABLIŽA RODBINA IZ BIJELE-NEGO IZ BAOŠIĆA-SA ONE KRIVINE NA OBALI SRPSKOGA NOVSKOGA MORA! ..KAŽU KRONIČARI -DA SU TO MALO DRUGAČIJI KRAJEVI BOKE- OD NAŠEGA DREVNOGA GRADA KOTORA I ZALJEVA kOTORSKOGA! iZVINI-ALI SPAVAŠ KAD DRUGI TE UČE-I IZVODE NA PUT KRŠĆANINA-KRŠČANSTVA! NE GLEDA SE KO SE KAKO KRSTI NO ČIJA MU KRVCA GRIJE PRSI-ZAPISA NJEGOŠ! TEBI I SLIČNIJEMA-REKA BI ČOEK-UZALUD-ĆA BI REKLI U ZAGORSKOJ BOKI KOTORSKOJ-“ZLA GOVEDA JUNAD DOVIJEKA”?!…

    • Boka kotorska nikad nije srpska bila niti u njoj živi srpska večina,ima ih dosta koji se pišu da su Srbi a nijesu svojim porijeklom ni sloveni a kamoli Srbi,pokrštavanjem od strane srpske crkve-sekte pravili su se Srbi po Boki od neslovena starosjedilaca a po onoj teoriji lažova i falsifikatora ,čopavog ilije garašanina ,srbi svi i svugdje.Ti novonastali Srbi ni porijeklom ni genetikom nisu Srbi.Nemanjići su došli kao okupatori a Mletačka republika je došla na poziv tadašnjeg stanovništva grada Kotora,da bi se zaštitila od Turaka a ne kao vi zajedno sa Turcima borili protiv Zapada i zapadnih religija,Da ne ponavljam pravo Aga i Begova na prvu bračnu noć,stari običaj u Srba.Uživaj u srpskoj Bijeloj malo šutra,lajte protiv Crne Gore i protiv Evrope i Amerike,evo još malo pa u NATO pa ćete biti manji od makovog zrna, ne lajete protiv eura i dolara kada plovite na katoličku kompaniju MSC za omrznute antipravoslavne Eure i Dolare ,sram vas bilo.Svojom mržnjom prema Zapadu,prema zapadnim narodima, izjednačili ste se sa ISLILOM !!!

     • ..Kotoranin! Kad budeš čitao nemoj s’,noga čitati-lezi na škinu kao žaba kornjača-kad se prevrne na škinu-i slijedi podatke okolo naokolo popisa stanovništva Boke Crnogrske-Kotorske.. aprila 2011-godine: U Herceg Novom- Crnogoraca :10.395 (33,68%) + Hrvata:662 (2,14%) + Srba: 15.090 (48,89%) + Ostalih:4.717 (15,29%)= 30.864 ; U Tivtu- Crnogoraca: 4.666 (33,25%) + Hrvata: 2.304 (16,42%) + Srba:4.435 (31,61%) + Ostlih: 2.626 (18:72%) = 14.031 ; U Kotoru- Crnogoraca:11.047 (48,88%) + Hrvata: 1.553 (6,87%) + Srba: 6.910 (30,57%) + Ostalih 3.091 (13,68%)= 22.091! I kad se ova tvoja manjina pretvori u večinu suma sumarum ispada da u Crnogorsku Boku Kotorsku živi živalj koji se diči svojom domovinom-dragom starom 1001 godinu-brez dogona okupatora-i njihovih lakeja konjušara-viškova u bilansu ukpno-svega:.. CRNOGORACA: 26.108 (38,68%) + HRVATA:4.519 (6,70%) + SRBA:26.435 (39,17%) + OSTALIH:10.434 (15,45%) = 67.496…I DA ZKLJUČIM PO MANJINI-VEĆINI: DAKLE,OD 67.496 GRAĐANA BOKE CRNOGORSKE KOTORSKE NJIH 52.543 SU PRAVOSLAVCI ILI 77,85 %! DRAGI Kotoranin-NADAM SE DA ĆE TE ORASPOLOŽITI OVAJ “DECIMALNI PROCENTNI SISTEM VRJEDNOSTI-PO TVOME UKUSU”… RAZNIH VJERA I PORIJKLA-KOJI NIKOME NE SMETAJU-SEM NESOJIMA OD NESOJA KONJUŠARA-KOJI SVOJE KONJUŠARENJE PREDAKA-OĆE DA SKRIJU “LAJANJEM NA ZVIJEZDE”-DA KATOLICI NISU KRŠĆANI?! DRAGI Kotoranin-uzimaj redovnije ljekove-stiglo ti je proljeće-treba te istrpjeti ovo do ljeta! A boga mi što si stari to si sve punaniji KAVERNI u vasa vacuu(ka da si od aga i begova-a ne od bečkih konjušara…!)-pa će se od tebe biti sve više na jade-ka onizi doma..blago njima s’tobom..uz leleke i kukuuuu za tobom -danas za dovijeka!..Tebi Kotoraninu nema lijeka-pusto nasleđe “od stotinu otaca kilava đeca”-konjušara bečkih-pri vama su đeca aga i begova MALE MACE-MOJ JARANE IZ ULICE KAVERNI-U TAMO VAŠE- VASA VACUE..!

   • Dragi moj kotoraninu, a i neznalici s Prčanja,

    Sretan sam kad vidim da ima pametnih i zdravorazumskih ljudi, za razliku od onog neznalice s Prčanja, koji je toliko nesretan što živi među tolikim katoličkim svijetom u Prčanju, da je jadan i bijedan. Umjesto da se ponosi s Vizinom, s Lukovičima, Đurovićima, i ostalim znamenitim kapetanima i dobrim ljudima koji su ga primili kao domaćeg on je iskompleksiran samim sobom i ne možeš ga se otarasiti s ovog portala.

    Svaki tvoj komentar koji sam pročitao je korektan i istinit i smatram da istinu treba govoriti svima oko sebe, istodobno poštujući tuđe vrijednosti.

    Lijep pozdrav i svako dobro iz Škaljara.

    • DA OPROSTIŠ-ŽIVO SAM MEĐU KATOLICIMA-KAD SMO BILI MNAJINA-JEDVA 10%! NA ŽALOST-BREZ MOJE KRIVICE-DANAS JOPET ŽIVIM U RODNOM PRČANJU-ĐE JE ROĐENA I ONA ŠTO JE MENE RODILA-ALI ŽIVIM KAO VEĆINA SA KATOLIČKOM MANJINOM-KOJA JE NA NIVO NEKADAŠNJE MANJINE-DANAS VEĆINE?! KUPI Šaljar-Kotoranin ZRCALO..ono NJEGEOŠEVO-DA SE KONAČNO UPOZNAŠ SA SVOJIM PRECIMA I SA SOBOM SAMIM-OD KOJEGA BJEŽIŠ-KAO VRAG OD KRSTA..! POITAJ Škaljar-VRIJEM TI JE NA IZMAKU-SUNCE I DALJE ZALAZI NA ZAPAD-A IZLAZI NA ISTOG I OBASJAVA NAŠU MULU BOKU NEVJESTU JADRANA…!!!

     • Za neznalicu iz Prčanja koja falsificira povijest ,

      Budući tebi nema pomoći, odlučio sam tvojoj familiji i tebi skratiti muke pa sam pozvao hitnu koja dolazi na Prčanj po tebe i pravac u Dobrotu. Budi doma da te ne traže i zbogom.

      Škaljar

     • ..dragi Škaljar-oliti Kotoranin koliko se zna o vama i vašoj obitelji-napala vas je u potnje nekoliko koljena.. “škaljaroma”-od koje nema lijeka-jedino kastriranjem..ili sačekat početak presađivanja glave-kao maternice-onomad u Biograd…?

    • Fala ti moj deboto čestiti i pošteni ki vrata od Šuraja…Šk/j/ajar-što bineš o mom zdravlju-ki da sam obolio od “škaljarice”-svaki prvi za Dobrotu-ne od salate nego lambeka-svaki drugi za triježnjenje-u Dom zdravlja-ako nije kapac da auto vozi….od Troice do Ledare i Stare centrale-do Marovića Đina kuće i okuke od Dončića-to se zove “šinjora bočica”…

     • Nema potrebe da komentarišeš sa ovim potomkom ercegovačkih aga i begova, mrziteljem BOKEŠKE MORNARICE ,one mornarice koja se borila protiv onih čije gene i krvca nosi, one MORNARICE koja je odbranila da Kotor nikad ne padne u ruke Turaka odnosno predaka ovog ercegovačkog čobana što nažalost obitava na Prčanj.Nema gore kastracije od kastracije u glavu,pa tako od komuniste postade četnik,šover i špijun Vojina Lazarevića,a sada propagator velikosrpskih ideja-lažavina kao i Amfilohije, što radi stalno u potonje vrijeme na maltene svakom vjerskom skupu ili proslavi,Uskoro idemo u Evropu i NATO pa će ovakvi likovi i njihova pisanja ostati za sprdnju po portalima.Nećeš niđe pročitat kritiku ili osudu protiv djelovanja-širenje mržnje crnogorskog talibana Amfilohija od strane ovog potomka ercegovačkig aga i begova što ga svrstava u isti koš sa politikom i propagandom crnogorskog talibana Amfilohija.
      Škaljaru puno pozdrava i zdravlja.

 16. Od osnivanja pratim Skalu, odlicna programska sema, sjajni novinari, isprate kvalitetno sva desavanja a znamo koliko su malobrojni i sa koliko malo sredstava sve to postizu. Od Vlade izbornog povjerenja kada su kadrovi opozicije usli u Opstinu Kotor do danas, ocigledno je da na sve nacine pokusavaju ugasiti Skalu.
  Postovani Slavko, ne dozvolite im zbog velikog broja gradjana koji vas slusaju. Vjerujem da ce drzava prepoznati znacaj postojanja Vaseg radija i pruziti punu podrsku kako bi nas i dalje kvalitetno, nepristrasno i objektivno informisali. Vama licno cestitam na hrabrosti i upornosti!

 17. Pisari i advokati predsjenka opštine poručite mu da volio ne voli, ignorisao li ne Skala radio je slušan a iz priloženog se vidi i koliko posjećenog sajta.
  Skala sa vama sam.

 18. Predsjednik opštne je pokazao svoju širinu.
  Predsjedniče opštine,ja koja ovo pišem sam građanka Kotora slušateljka Skala radija, pravoslavne sam vjere. Ja ću eto Vama čestitati Uskrs kada nećete Vi meni.

 19. Da hoce bar svi da prestanu da vas slusaju! “Javni” servis DPS-a! Nego, sve manje ce vas slusati!!! Sem ako se ne presaltate, ne bi me cudilo!!! To ce lijepo gledati/slusati!

 20. A zasto ne napisete da ste trazii 40eura za objavu cestitke opstini? kad ste vec medij grada i tako to, sto niste napravili nesto za dz? a gospodo koji kako kaze slusa pola kotora samo ne znam dje… ne mlatite

 21. Dragi Skala Radio, pokažite dozu profesionalizma i emotivno se ne unosite prilikom objavljivanja kojekakvih gluposti. Zahvaćeni palanačkim mentalitetom izražavate čistu površnost. O pismenosti neću ni govoriti, a ni načinu uvaljivanja novocrnogorskog jezika tamo gdje treba i gdje ne treba. Ne znam kako sebe možete nazivati medijem. Niste lokalni javni servis i gradonačelnik nije u obavezi da ikome išta čestita na talasima Skale. To je njegova dobra volja, a ne govor mržnje. Čestitam na apsolutnoj subjektivnosti i kreativnosti u obradi slogana, ali to je posao umjetnika. Nije posao NOVINARA. Ako vam je to povrijedilo ponos, toplo vam predlažem da se spustite na zemlju i shvatite da ste kao i svi drugi privatni mediji. Poslije ovog teksta, nisam siguran da vas mogu i za to smatrati.

  • nemaš ti pojma… koliko si plaćen od Demokrata da se javljaš ovdje… ili te možda plaća njihova mama Dragica iz DF-a

   • Dragi Nikola, nisam iznosio svoje mišljenje o postupanju ili nepostupanju bilo kakvih partija, niti sam to planirao. Nisam ni član istih. Isključivo zamjeram Skala radiju što potpuno neprofesionalno posluje. Ovo je sve, samo ne novinarstvo. Ako malo bolje pogledate način na koji je ovaj tekst sročen, uočićete da izgleda kao da ga je na brzinu sklepala neka isfrustrirana žena u PMSu. Za takve stvari mogu da naprave blog. Ovo bi ipak trebalo da bude medij sa dostojanstvom i da prenosi vijesti od javnog značaja. U ovom tekstu kažu “moguće je…”, žele im sreću, po sopstvenoj želji govore šta je nečiji STVARNI SLOGAN… Ne znam, ovo možda može proći u neku antologiju pjesama or something. Šta je ovdje realno i objektivno, a da je uz to i NOVO, kako bi se moglo nazvati novošću? Koja je poenta objavljivanjaovog teksta? Pogledaj komentare po sajtu? Ko izaziva mržnju? Svi su reakcija na ovaj potpuno emotivan i subjektivan tekst 🙂

  • Toliko o vašoj demokratiji drage demokarate na čelu sa predsjednikom SVIH GRAĐANA KOTORA. Bravo Skala što ih bušite.Bravo.

 22. Sta reci o ljudima koji ne priznaju izbore parlamentarne, traze nove izbore, pisu pisma raznim ambasadama a sa druge strane trčeći priznaju lokalne izbore u BD i KO? U predizbornoj kampanji rekose da imaju mlade, lepe i skolovane ljude koji ce uciniti da primorje procvjeta. Svjedoci smo svi da od oktobra do danas nijesu uspjeli da se dogovore oko podjele funkcija u BD i KO, nemaju potrebne kadrove pa pokusavaju dovuci,,strucnjake,, iz drugih gradova, napravise izmjene budzeta ,, po svojoj mjeri,,. Stoga ne cudi ni ovaj izlet mladog prezidenta. Mislim , na temelju vladavine njihovih starijih kolega 2004/05 u KO da se storija ponavlja, samo hleba i igara tj. ko ne misli na sebe ne misli ni na drugoga, krivice staru vlast za sve sto ne ucine a mogli su, e cudo ce napraviti!

  • Heba-Hebi-Hebice..ODMORI I BIDNI STRPLJIV-A, BAR OVE PRVE ČETIRI/4/GODINE OVE NOVE VLDAVINE U BUDVI i KOTORU! GORE NAM NE MOŽE BITI! IZ PROSTOG RAZLOGA ŠTO OVE NOVOPRIDOŠLICE NEMAJU ŠTO DA UKRADU! TO STE VI SVE “SREDILI U PASANE KVARAT I VIŠE OD VIJEKA”! Hebi-ce VIĐI TURSKI RT NA VERIGE-ĐE ĆE SADITI GOSPOĐA DOKTORA OD KRPICA->A NE OD SIROGOJNIO ĐEMPERA< OD NAUKA MIRANOVIĆ,… BANANE-KOJE ĆE KAD NARASTU SVOJIM PERIMA POKRITI BRUKU ZVANU "KOSTANJICA" ĐE JE NASAĐENO DIVLJE RURALNO NASELJE-KOJE IMA DOZVOLU ZA DVA SPRAT-A TI POJDI PA PREBROJI KOLIKO IMAJU SPRATOVA KOSTANJIČKE DIVLJAKE-KOJE ĆE DA "MASKIRAJU" BANANE -VAŠE VRSTE VOĆE-KAD UZRASTU?

   • Prvo skocite pa kazite hop! Pitajte vase iz novopecene koalicije ko je sve gradio vile i devastirao obalu u Kostanjici pa onda komentarisite. Nije lijepo dovoditi gradjane koji ovo citaju u zabludu.

    • Heba Hebice-NISAM JA POGODAN DA VI BIDNEM “RAME ZA PLAKANJE”! JA JOŠ NISAM EVO VIŠE OD KVARTA OD VIJEKA IZAŠA NA IZBORE-NE ZBOG TAMO NJIH NEGO VAS-KRIMINALACA NA VLASTI I OKOLO VLASTI(pozicija i opozicja)! DAKLE NJIMA SE OBRATITE SA MORALNU POMOĆ-POTPORU! I DRUGO ZA SVE NEJASNOĆE POTRAŽITE POMOĆ-KOD tv VIJESTI-DA REPRIZIRAJU ONU SERIJU-O VAMA U PASANI ČETVRTAK! DA SE IZRAVNO UVJERITE-ŠTO SU VAŠI TRTLJALI ONU VEČE tzv.”ODGOVORNO NEODGOVORNIM”-SIROGOJCI-POTOMCI DŽEMPERAŠA IZ 1989 SRAMOTNE KRVAVE GODINE-VAŠEGA ABlejanja-KONTRAREVOUCIJE OLITI PREVRATA-ZA RAČUN KASAPINA I GROBARA SA DEDINJA!!! JA VI NISAM-DA OPROSTITE- ODAVLE,JA SAM VI IZ PRČNJA ISPOD PLANINE VRMAC..U KOJEGA DOJDIŠ POŠTEN-ODEŠ…N?!

 23. Došli su na vlast i što im možete-narod ih je glasao a oće li preko Skale čestitat ili ne veliki mu posao.

 24. Ajte malo-vratite traku-ne morate dalje od 2015-da vidimo po datumima, kad je meni-vama-njima-onizima-ovizma… i jedan PASANI prešednik čestitao slušatejima Skala radia Kotor …Da vidmo-ko je na trpezu-ko je pod trpezom? Umjesto što “kukate”-poštenije bi vam bio da priznate”PRVA LJUBAV IZ INTERSA OSOBENIJE GU…ZABORAVA NEMA..”? TAK NORMALNO..!

  • A đe su OPOZICIONI LIDERI -“oči im /ne/ispale”-kako brzo zaboraviše na svoje GLASAČE koji su im redovito mjesečno PLAĆALI ČLANARINU-pa ni ćuš-za ove blagdane-svojim odanim-platišama oliti GLASAČIMA?! “Sjaši MURTA da uzjaše NADOLAZEĆI kurta…Kuku tome -ko ne vidi i ne pazi sebe-jer taj izgleda odlučio da trsi sebe..? mama mia cvanti cucumari..?

 25. Ne valja ovo ništa. Opet će Kotor izgubit godinu-dvije. Kao i 2002. Ovi će samo još i novac bestragat

 26. nedavno na tv Jokić je rekao da ih puste iz republike. Oće Jokić nezavisni Kotor kako bi mogli da bolje da uzima. Priznao je da je neki iz demokrata tražio Turski rt da gradi a kad ga nije dobio onda im smeta gradnja. Oni se bore za Kotor malo sjutra. Za sebe samo živi bili pa vidjeli.

  • “…mogli da bolje da uzmu…”? E bo ono što je vama ostalo oli vi PRETKLO-e vas je vrijeme omelo-da ĆAPITE sa nebesa-te je Gospod Bog u zadnji čas-ispred vašije TURINA ugrabio! Kakvi ste dragi Perica-vama ništa sveto nije-čak ni vaše kršteno ime-koje krjte kao noćna dama-svoju ljubav za euriće-iz čiste ljubavi-za osobenim gu…..?!

 27. E blago nama sa njima tamo !!! Sramota !!! A jos je veca sramota RTCG od kada je Kadija dosla zna se kako i zasto neđe Crnogorce da pomenu !!!

  • A jest ova Kadija opaka?…A, kako i neće kad nije udata za “crogorca”-nego CRNOGORCA PETROVIĆA NJEGOŠA SA SRED SRCA CRNE GORE IZ PLEMENA NJEGUŠA BRATSTVA KADIJA-brez kojih da ih nije-“tamo njih”NJEGUŠA-nebi ni bilo današnje Crna Gora-nego ,istini za volju,bila bi-zemlja karadak i karadačina…e bo!!! Sretno vam Uskrsenje DRAGA SKALO ! Ali neznam este li svi rođeni kao đeca vjernika ili “u pokušaju komunista”? E bo…sve se mijenja samo ne voja božija-čak i asini-od ABlejanja kontrarevolucije-1989 mijenjaju svoju “volju”-što nijesu od kad su se omagarli…?

 28. Crljeni..sada su adatani i otkriveni…a do sada su bljuvalji i preko skale…vijesti…in4s-a…sve ostvareni porodični ljudi…sve…i domaćice…eee…nebilo nas …debilnih…tresanih…te smo ovijema pređašnjijema davali uvjek povjerenje..ono…ajde još jednom…pa,jopet…a ove dovedoše isti ti,nesposobni…ovi mali adatani misli da je osvojio svijet…svijet duginih boja,tako mi se para…Skale ostaju pasani,pasauu…adio te

 29. Neka je njemu i njegovima sretan Uskrs, a Božić teško da će na vlast dočekati.Samo neka su nam živi i zdravi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]