Predsjednik Vlade Milo Đukanović predložio razrješenje dva i imenovanje četiri člana 40. Vlade Crne Gore

5
Milo Đukanović

Predsjednik Vlade Milo Đukanović uputio je večeras Skupštini Crne Gore predlog za razrješenje dva i izbor četiri člana 40. Vlade Crne Gore.

U dopisu predsjednik Vlade navodi da je na sjednici Skupštine Crne Gore održanoj 27.  januara 2016. godine, nakon izglasavanja povjerenja 40. Vladi Crne Gore, ponudio opozicionim političkim subjektima ulazak u Vladu, radi stvaranja uslova za osnaživanje povjerenja u izborni proces.

“Nakon višemjesečnog političkog dijaloga i potpisivanja Sporazuma o stvaranju uslova za slobodne i fer izbore 26. aprila ove godine, jedan broj opozicionih političkih subjekata potpisnika Sporazuma, predložio mi je kandidate za članove Vlade, čime su se stekli uslovi da predložim promjene u sastavu 40. Vlade Crne Gore“, navodi se u dopisu predsjednika Vlade.

Premijer Milo Đukanović je predložio saglasno navedenom, a u skladu sa članom 176 Poslovnika Skupštine Crne Gore razrješenje dr Radoja Žugića sa funkcije ministra finansija i Zorice Kovačević sa dužnosti ministra rada i socijalnog staranja i izbor u članove 40. Vlade Crne Gore: prof. dr Milenka Popovića, na dužnost potpredsjednika Vlade, Gorana Danilovića, na dužnost ministra unutrašnjih poslova, mr Raška Konjevića, na dužnost ministra finansija i Borisa Marića na dužnost ministra rada i socijalnog staranja.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

5 KOMENTARI

 1. Neka je svaka mu čast. Evo ni ovo velika i umna opozicija nije iskoristila Bravo kralju svih vremena!Sa takvma dožiotno na čelu Crne Gore.

  • Ma ti si kralj demokratije, promjena, iskušenja, novoga, izazova, dijalektike , velelepni marinajo. Ajde na vapore i što manje komentariši !

  • Ljudi moji, prčitao sam samo naslov i komentar ovog pomorca. Tekst nisam čitao jer je u naslovu sažet.
   Ovaj što priziva doživotne vladare slika je i prilika naše sljpoće, ali i podsvjesne potrebe za čizmom.
   JER KAKVI SMO I TREBA NAM ČIZMA, a da li je podloga plastična ili kožna, svejedno, kad stisne vrat svaka čizma ima istu funkciju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]