Predstava “Bokeški D mol” igra u Kotoru

0

 

Predstava “Bokeški D mol”, rađena u produkciji Centra za kulturu Tivat, biće izvedena u Kotoru u Kulturnom centru “Nikola Đurković” u utorak 28. januara.

Početak je u 20 sati.

U predstavi igraju: Jelena v. Đukić, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Pavle Popović, Vule Marković, Dejan Đonović, Marija Maša Labudović, Marija Đurić, Goran Slavić, Stevan Radusinović, Omar Bajramspahić.

Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura biće na blagajni Kulturnog centra u utorak od 10 do 12 i od 18 do 20 sati.

Za đake, studente i penzionere ulaznica je 2,50 eura.

Melodrama koja govori o ljubavi dvoje mladih – mlade Peraštanke i francuskog oficira, na pogrešnom mjestu i u pogrešnom vremenu.

Aktuelna tema predstave pitanje izbora i slobode pojedinca u turbulentnim vremenima, pitanje ljubavi i borbe za nju dato kroz istorijske, kulturološke i etičke paralele Boke Kotorske, sa melodičnim bokeškim jezikom dali su ovoj predstavi poseban šarm, pa je i najveća vrijednost “Bokeškog D mola” što je poruka ove predstave jednako tumačena bilo gdje da je predstava igrana.

To je i omogućilo predstavi dug život i desetine hiljada gledalaca, pa su to bili i razlozi da se predstava obnovi za sve one koji su je voljeli, kao i za novu pozorišnu publiku koja je stasala u međuvremenu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]