Predstava “Njegoš i ja” na Kotor Artu

0

U okviru ovogodišnjeg Kotor Arta, u četvrtak 17. i petak 18. jula biće odigrana predstava “Njegoš i ja”, autorski projekat Paola Mađelija, koja će se igrati u bazenu hotela “Fjord” od 21 sat.

To je priča o rediteljevom intimnom i stvaralački inspirativnom susretu sa velikim crnogorskim pjesnikom i geografsko-kulturološkim prostorom Crne Gore.

Predstava je premijerno izvedena 20. jula 2013. u Kotoru, a 11. novembra je prilagođena za scenu kutiju, zaigrala i na sceni Crnogorskog narodnog pozorišta.

Dramaturgiju potpisuje Željka Udovičić, scenografiju Hans Georg Šafer, kostimografiju Leo Kulaš, muziku Ljupčo Konstantinov.

Producenti su Janko Ljumović i  Slobodan Božović,  a u predstavi igrajuu Karmen Bardak, Aleksandar Radulović, Paolo Mađeli, Maja Pelević i Ljupčo Konstantinov.

Predstava je koproducentski projekat Međunarodnog festivala Kotor Art, Crnogorskog narodnog pozorišta i Kraljevskog pozorišta Zetski dom.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]