Predstava “Sedam” u Kotoru

0
predstava "Sedam" - Tihana Ćulafić

Dokumentarna drama “Sedam”, bazirana na teškim životnim pričama sedam aktivistkinja za ženska prava iz različitih djelova svijeta, biće izvedena u velikoj sali kotorskog Kulturnog centra u ponedjeljak 11. maja.

Početak je u 20 sati.

Predstava “Sedam” izvodi se u organizaciji Kulturnog centra “Nikola Đurković” iz Kotora, a u saradnji sa Centrom za žensko i mirovno obrazovanje “Anima” iz Kotora, “Hedda Production AB”, Švedskim institutom u Stokholmu i Ambasadom Švedske u Beogradu.

U predstavi učestvuju: Nada Drobnjak – poslanica u Skupštini Crne Gore, prof. dr Jelisava Kalezić – poslanica u Skupštini Crne Gore, Tea Gorjanc Prelević – direktorka Akcije za ljudska prava, Maja Raičević – direktorka Centra za ženska prava, Fatima Naza – aktivistkinja Centra za romske inicijative, Marija Vujović Vukčević – supermodel i Miroslav Minić – novinar i profesor.

Predstavu je režirao Danilo Marunović.

Ulaz je slobodan.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]