Predstavljanje “Bibliografije Godišnjaka Pomorskog muzeja I-LX i Godišnjaka Pomorskog muzeja LXII-LXIII”.

0

 

JU Pomorski muzej Crne Gore Kotor u petak 20. decembra organizuje predstavljanje “Bibliografije Godišnjaka Pomorskog muzeja I-LX i Godišnjaka Pomorskog muzeja LXII-LXIII”.

Promocija će se u 19 sati održati u palati Grgurina.

Prisutne će pozdraviti Andro Radulović, direktor Pomorskog muzeja, a o publikacijama će govoriti, osim tehničkih urednika Slavka Dabinovića i Danijele Nikčević, i Jasmina Bajo, bibliotekarka savjetnica.

Publikacija “Godišnjak” u izdanju Pomorskog muzeja Crne Gore u Kotoru, predstavlja zbornik naučnih i stručnih radova većinom pomorske tematike i sa 67 godina izlaženja uspjela je od zaborava otrgnuti dokumentirano sjećanje na ogromnu viševjekovnu pomorsku i kulturnu baštinu Bokokotorskog zaliva i Crnogorskog primorja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]