Predstavnici Opštine Kotor u posjeti turskom Gaziantepu

1
Sa susreta u Gaziantepu

Predstavnici Opštine Kotor prisustvovali su u turskom gradu Gaziante potpisivanju sporazuma o saradnji između Privrednih komora Crne Gore i Gaziantepma, kao i otvaranju  počasnog konzulata Crne Gore u tom gradu.

Opštinu Kotor su predstavljali Đorđije Vukčević, glavni administrator, Nenad Vukadinović, sekretar Sekretarijata za zaštitu prirodne i kulturne baštine i Lena Pasinović, savjetnica za međunarodnu saradnju.

Prilikom posjete upriličen je susret sa gradonačelnicom Gaziantepa Fatmom Sahim, na kojem je razgovarano o unapređenju saradnje, imajući u vidu činjenicu da je potpisan  protokol o bratimljenju Gaziantepa sa Kotorom i Cetinjem.

Naročito je bilo riječi o intenziviranju odnosa na polju privrede i turizma.

Gradonačelnica Sahim je sa zadovoljstvom prihvatila poziv da posjeti Kotor.

Đorđe Vukčević sa kolegama u Gaziantepu

1 KOMENTAR

  1. A koji je od ovija troje ljudi vođen-taj glavni od ključeva staroga grada Kotora? Ako je ovaj srednji-nema dileme pravi je Zalažanin-cipan cio?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]