Premijerove izjave i lapsusi u kratkom videu

6
Zdravko Krivkapić

Rad Vlade u proteklih 100 dana obilježili su, između ostalog, i diskutabilne izjave i lapsusi premijera Zdravka Krivokapića.

Na društvenim mrežama se pojavio video. Neko je bio kreativan pa je gotovo sve lapsuse spojio u jednu kratku video priču.

Sve je počelo od toga da se snagom vjere može pomjeriti planina, i da za to, kako je kazao premijer, postoje dokazi.

“Postoje mnogobrojni dokazi gdje je neko rekao, ako imaš vjere pomjerićeš planinu sa jednog na drugo mjesto i to se desilo, stvarno se fizički desilo”, rekao je premijer.

Na videu se čuje kako premijer govori i sljedeće:

“Kontrolno sasutanje”, “sašuštanje”, “pijatet”, “proskula”, “persona non gratis”, “u zdravom duhu zdravo tijelo”, “gubitak svakog čovjeka je nadoknadiv”, “avion tipa embajer”…

CdM

6 KOMENTARI

 1. I te kako
  Da
  Od tebe i mene za zaduženje samo od kad je s dvije liheve stupio na duznost pa na dalje…još pitaš

 2. Mušiko Janko, za profesora Krivokapića se zna da je vodeći profesor Mašinskog fakulteta-na Crnogorskom Univerzitetu!..A za tebe utvrđujemo iz koje se štale-javljaš rikom magarca..?! Po rikanju-bi se reklo da si štićenik poznate farme magaraca -u Danilovgradu..sa obala reke Zete?-u Bjelopavlićkoj ravnici-žitnici(zobnici)…Janka i njegovih sunarodnika!

 3. Sve je to lijepo, a ima li kakav podatak, Koliko je ukrao? To bi me interesovalo, Za ove prije znamo da ce fasovati kad tad. A ovaj lise lapsusa, pitam: Krao ili Ne?

  • I te kako
   Da
   Od tebe i mene za zaduženje samo od kad je s dvije liheve stupio na duznost pa na dalje…još pitaš

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]