Preminuo Mićo Dobriša

7
Mićo Dobriša

U Kotoru je juče preminuo Mićo Dobriša, dugogodišnji odbornik u kotorskoj SO.

Dobriša je bio borac za istinu i pravdu, smatrajući da je neotuđivo pravo svakog čovjeka na dostojanstven život, cijeneći pritom vjerska i nacionalna osjećanja građana sa kojima je živio i dijelio ovu sumornu svakidašnjicu.

Mićo je bio dobar, plemenit i čestit čovjek. Tako bi ga opisali svi oni koji su ga znali, sjećajući se njegove spremnosti da pomogne i pruži ruku svima kada im je to bilo najpotrebnije. Nije se libio da u oči kaže što misli o svemu, ne skrivajući se, kako to mnogi čine u ovom suludom vremenu, iza bilo koga. Zato su ga cijenili i oni koji se sa njim nijesu politički slagali.
Skala će pamtiti izuzetnu saradnju sa dragim Mićom. Nikada se nije dogodilo da odbije odgovor na pitanja, od kojih bi se mnogi sklonili u zavjetrinu. Bio je tu kad god je trebalo, i nakon napornog rada i dugih sjednica.

Bio je protivnik svega što nije imalo konkretan prijedlog i rješenje za dobro svih podjednako.

Odan ideji pravičnosti i prijateljima koje je cijenio i u čiji se ispravan put osvjedočio kroz vrijeme zajednički provedeno, bez razmišljanja je postao član Socijalista Crne Gore. Davao se čitav nastojanju da partija osnaži, ojača i da je prepoznaju građani kao nov kvalitet sa kojim će se živjeti bolje. U to je bio uvjeren.

Žalimo iskreno za dobrim čovjekom Mićom Dobrišom.

7 KOMENTARI

  1. SLAVA I HVALA MIĆU DOBRIŠI..SINU JUNAČKE I ČOJSKE,PARTIZANSKE DONJOGRBALJSKE TREŠNJICE!!!
    ĐE IZDAJICA I KUAVICA-NI U ARHIVIMA BILO -NIKAD NIJE!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]