Prespajanje priključaka sa starog na novi cjevovod od Peluzice do Prčanja

0
iz arhive: Vodovod priključenja

Velemir Dragić

Velemir Dragić

Ovih dana i jutros takođe, gradski Vodovod obavlja prespajanje priključaka na potezu od Peluzice do hotela “Splendido” na Prčanju, sa starog na novi cjevovod, koji je postavljen istovremeno kada i novi kanalizacioni sistem na ovom području.

Velemir Dragić, tehnički direktor JP Vodovod i kanalizacija Kotor, podsjetio je za Skala radio da je stari cjevovod u izuzetno lošem stanju i da su česta pucanja cijevi uzroci kvarova i prekida u vodosnadbijevanju.

“Priključivanjem  na novi cjevovod, jedan po jedan dio starog cjevovoda se izbacuje iz upotrebe. Ukoliko nijesu veći problemi na priključcima, samo prespajanje se obavlja bez prekida vodosnadbijevanja, budući da se priključci najvećim dijelom mogu lokalno zatvarati. Jutros je na potezu Peluzica -Muo bio malo ozbiljniji problem, usljed čega je bilo prekinuto vodosnadbijevanje od 8 i 30 do 10 sati i 30 minuta”, objasnio je Dragić.

On vjeruje da će se završiti veći dio prespajanja ovih dana i da za praznike neće dolaziti do većih problema u vodosnadbijevanju kotorske opštine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]