Prespajanje priključaka sa starog na novi cjevovod preko Mula

2
radovi na vodovodu

Velemir Dragić

Velemir Dragić

Na putu od Peluzice prema Mulu izvode se radovi na prespajanju objekata sa starog na novi cjevovod koji je postavljen prije dvije godine, uporedo sa kanalizacionim sistemom.

U ovom dijelu kotorske opštine kvarovi na starom sistemu dovode do čestih prekida u vodosnadbijevanju.

Radovi se parcijalno izvode na manjoj ili većoj dužini i u zavisnosti od konfiguracije stare vodovodne mreže, kazao je za Skala radio Velemir Dragić, tehnički direktor gradskog vodovoda.

Zbog uskog puta otežan je saobraćaj, pa smo pitali Dragića do kada će trajati radovi koji  moraju biti obilježeni propisanom signalizacijom.

Budući da radovi zavise od čestih kvarova na mreži i od vremenskih prilika, prespajanje priključaka sa starog na novi vodovodni sitem biće završeni narednog mjeseca.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]