Prijem za novinare u kotorskom Odjeljenju bezbijednosti

0
sa prijema

Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Kotor, Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore Igor Popović sa saradnicima primio je, povodom Dana policije 2. oktobra, predstavnike kotorskih medija Skala radija i Radio Kotora i dopisnike Pobjede, Dana i Dnevnih novina.

U dužem i prijateljskom razgovoru konstatovana je izuzetno korektna saradnja čiji je osnovni cilj pravovremeno i objektivno informisanje javnosti.

Popović je upoznao novinare sa aktivnostima kotorskog Odjeljenja bezbijednosti, posebno za vrijeme turističke sezone kada drevni grad posjeti više hiljada turista dnevno.

Pored dnevnih obaveze koje se odnose na suzbijanje kriminaliteta i očuvanje mira, bezbednosti i sigurnosti građana, kotorska saobraćajna policija je, cjelodnevnim angažovanjem, a posebno tokom dana, uspjela da spriječi, saobraćajni kolaps koji je svakodnevno prijetio da parališe drevni grad.

Novinari su izrazili zadovoljstvo dosadašnjim odnosom sa predstavnicima kotorskog Odjeljenja bezbijednosti i obećali da će nastaviti istinito i blagovremeno izvještavanje o njihovom djelovanju koje je od interesa za građane kotorske opštine.

Prijemu je prisustvovala i predstavnica odbornika kotorskog parlamenta iz redova SDP-a dr Bruna Lončarević koja se zahvalila načelniku Popoviću na prijemu, ističući odgororan odnos zaposlenih u Odjeljenju bezbijednosti Kotor koji djeluju u ovio izuzetno složenom i teškom vremenu.

Povodom Dana Policije, načelnik Igor Popović je primio gradonačelnicu Kotora Mariju Ćatović sa saradnicima i brojne društveno političke, kulturne i javne radnike naše opštine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].