Prijem za učenike kotorskih škola i fakulteta povodom Dana opštine Kotor

0

 

Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović, predsjednik SO Kotor Jovo Suđić, potpredsjednica Opštine Kotor Sonja Seferović i sekretarka Sekretarijata za sport, kulturu i društvene djelatnosti Marina Dulović organizovali su danas prijem za učenike osnovnih i srednjih škola, studente, kao i za lica sa poremećajima  sluha i govora JU Resursni centar za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora sa područja opštine Kotor.

Predsjednik Aprcović je pozdravio prisutne učenike, studente i profesore i zahvalio im se što su došli uoči 21. novembra da razmijene utiske i stave akcenat kako na lijepe stvari, tako i na probleme sa kojima su suočeni. On je izrazio svoje zadovoljstvo prilikom ovog prijema, zbog svih uspjeha koje su naši mladi sugrađani postigli.

“Obezbijedili smo udžbenike do petog razreda osnovne škole, donirali opremu za gimnaziju, donijeli odluku i pravilnik o dodjeli stipendija, i u tom dijelu ćemo raditi na poboljšanju uslova za studente iz kotorske opštine“, kazao je predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović.

Prvi čovjek grada je obavijestio prisutne i da lokalna uprava nije zaboravila na prevoz đaka.

“Podsjetiću vas, lokalna samouprava nema ingerencije da ulaže u prosvjetno obrazovne ustanove, ali smo opredijelili značajna sredstva za ulaganje, jer nijesam zadovoljan uslovima u kojima boravite i stičete svoja znanja“, istakao je predsjednik Aprcović.

Predsjednik je kazao i da će sa ministrom Sporta i mladih Nikolom Janovićem uskoro imati sastanak, a da će javnost najkasnije za 20 dana biti obaviještena o svemu onome što se planira da bi se stekli bolji uslovi za napredak i rad.

“Čestitam i vama Dan oslobođenja Kotora, a vrata lokalne samouprave su otvorena za sve vas“, zaključio je predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]