Prikazana oprema za rešpekt

0

U krugu kotorske Službe zaštite i spašavanja juče je beogradska firma VATREX RESCUE predstavila savremenu opremu iz široke palete proizvoda renomiranog proizvođača vatrogasne opreme i vozila, austrijskog Roenbauera, opremu za gašenje šumskih požara firme VALLFIREST, termovizijske kamere FLIR, brane za zaštitu od poplava WATER-GATE i vatrogasnu ćebad BRIDGEHILL.

Zastupnik navedenih proizvođača je Vatrex Rescue.

Kako je za Skala radio kazao Maksim Mandić, komandir Službe, prikazana je oprema čiji savremeni dometi umnogome olakšavaju spasiocima rad na terenu u složenim uslovima kada je dragocjeno vrijeme za djelovanje i spašavanje ljudskih života i imovine.

On je kazao da su u prezentaciji aktivno učestvovali pripadnici Službe koji su pokazali na licu mjesta da su sposobni da savladaju nove tehnoligije brzo i efikasno i da im, kada budu takvu opremu imali u svoj sastav, rukovanje sa njom neće predstavljati nikakav problem niti zahtijevati dodatnu obuku.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]