Prikupljeno preko 23 hiljade eura

1

Velikim donatorskim balom 21. maja završen je humanitarni projekat “Sunce u pelenama” za pomoć porodilištu Opšte bolnice u Kotoru.

Bal je održan u holu diskoteke “Maximus”, a prisutni su uživali u dobroj muzici i slikama koje su donirali kotorski slikari za aukciju koja je održana u sklopu bala.

Tom prilikom nastupili su Innuendo Acoustic Duo bend, Božo Bulatović, Ivana Popović & Lemmy Go bend, Jelena Kažanegra i Nina Žižić.

Slikari koji su donirali svoje radove: Boris Izderić, Pavle Todorović, Čedomir Đurić, Latinka Krek, Daliborka Bajrović, Foto Parteli, Sonja Gledić, Ana Zarubica, Dušica Ivetić, Ivana Lazarević, Ružica Ivanović Rebronja, Eleonora Apollonio, Zoran Živković i Dragutin Radomir.

Na aukciji je prodato par slika.

Akcija “Sunce u pelenama” je trajala od 31. marta do 21. maja.

U tom periodu organizovane su mnogobrojne humanitarne aktivnosti, a prikupljeno je preko 23 hiljade eura.

Organizatori ovog projekta bili su Shopping centar “Kamelija” i NVO Šjore od mota iz Kotora.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].