Pritužba Crnogorskog pokreta Višem sudu u Podgorici

36

Na Rješenje Osnovnog državnoga tužilaštva iz Podgorice, Kt-1.br. 1355/18, od 12. okt. 2018. Godine,  kojim je odbačena  krivična  prijava Crnogorskoga pokreta od 6. avgusta 2018. godine, podnijeta protiv Rista Ćirova Radovića, u monaštvu Amfilohija, zbog krivičnoga djela povrede ugleda naroda, manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica iz čl.199 Krivičnoga zakonika CG i krivičnoga djela izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje  iz čl. 370 istoga zakonika Crmogorski pokret je podnio pritužbu Višem tužilaštvu u Podgorici i traži da Više državno tužilaštvo iz Podgorice, preispita Rješenje i prihvati krivičnu prijavu Crnogorskoga Pokreta.

Risto Ćirov Radović, kao arhiepiskop Crnogorsko-primorske Mitropolije beogradske Partrijaršije, u monaštvu poznat pod imenom Amfilohije, u intervjuu dnevnim novinama “Vijesti” od 5. avgusta 2018. godine izjavio je: ” U narodu i sad kažu – pusti ga, tako se ponaša jer nije kršteno. Onaj koji nije kršten nema straha božjega ni stida pred ljudima.” O Crnogorskoj crkvi je kazao: “da se sekta rodila iz tih zelenaško-udbaških i četničko-partizanskih podjela, a ne iz pameti, ni od crkvenih ljudi…Broz je ovdje prvi uselio tu sektu. Brozomora je urodila bratoubilaštvom u toku Drugoga svjetskoga rata, bratoubilaštvom za vrijeme Gologa otoka. I taj duh bratoubilaštva porodio je tu sektu…ali ako hoće crkvi da pripadaju moraju da se vrate crkvi božjoj, crkvi Svetoga Vladimira, crkvi Svetoga Petra cetinjskoga, crkvi crkvi kralja Nikole i duha kralja Nikole…” Pa je nastavio:  “Crnogorsku crkvu stvara isti fašistički duh koji je stvorio i takozvanu pravoslavnu crkvu Hrvatsku. Nju su stvorila dvojica Crnogoraca – prokleti Sekula Drljević, tvorac fašističke nezavisne Crne Gore, i Savić Marković Štedimlija iz Pipera. Isti je taj i duh koji koji stvara ovdje Crnogorsku crkvu.”

Datom izjavom počinio je krivično djelo povezujući Crnogorsku pravoslavnu crkvu, indirektno i Crnogorce sa zločinačkim fašističkim i nacističkim tvorevinama iz Drugoga svjetskoga rata, namjerno narušio ugled Crnogorske pravoslavne crkve i nacionalnoga imena Crnogorac. Istovremeno je nekrštene građane izložio poruzi, zato što kao ateisti ili muslimani nijesu kršteni, da bi raspirio vjersku mržnju između Crnogoraca različitih konfesija i ideologija.

Amfilohije ne čini to prvi put. Poznata je Amfilohijeva  izjava da su Crnogorci “komunistički nakot ili kopilad.” U Ljubljanskoj “Mladini”, oktobra 1988. godine, Amfilohije Radović kaže: ”Stav komunističke partije i to po direktivama Kominterne prije rata, bio je da Balkan i u srcu Balkana srpski narod treba da se oslabi. Na temelju toga stvoreni su novi narodi koji u istoriji nijesu nikad ni postojali, kao recimo Crnogorci, oni su najočigledniji primjer. Prije neku godinu, na pitanje novinarke “Šta mislite o crnogorskom državnom projektu”, odgovorio je: “Ne pravi se pita od onoga.” Mitropolit Amfilohije, mitropolit dabrobosanski Nikolaj i episkop zahumsko-hercegovački Atanasije izdali su 1998. godine zajedničko saopštenje: “Takozvana autokefalna crnogorska crkva sastavljena je od jednog raspopa, jednog raskaluđera i jednog nesvršenog učenika Cetinjske bogoslovije, delikventnog ponašanja, predstavlja jednu necrkvenu i anticrkvenu sektu. Zato svako učestvovanje u toj sekti znači umjesto blagoslova božijeg, prizivanje prokletstva na sebe i svoje potomstvo!” Prije nekoga vremena, nakon liturgije u crkvi na Ružici, prisutnima je veličao vladiku Danila i njegovo tobožnje iniciranje pokolja crnogorskih muslimana, koje je nazvao lažnim ljudima: „Mnogi i danas prigovaraju kako je to smio vladika Danilo. Jeste da je strašno pobiti ljude, međutim, još je strašnija duhovna smrt koju siju oko sebe ti lažni ljudi, sa lažnom vjerom.” Posljednje uvrede crnogorskoj naciji Amfilohije je uputio 17. septembra 2017. godine, kada je, na praznik „proroka Mojsija Bogovidca i Svetog Petra Dabrobosanskog“, sa sveštenstvom služio liturgiju u Cetinjskom manastiru, i tom prilikom kazao „… A ovi misle da su Crnogorci samo zato što su se, kao i volovi, rodili u Crnoj Gori. Nisu to Crnogorci.“ Zato predlažemo da ovo tužilaštvo pokrene postupak protivu Rista Ćirovoga Radovića, u monaštvu Amfilohija, zbog uvrede crnogorskoga nacionalnoga imena i raspirivanja vjerske i nacionalne mržnje između Crnogoraca pripadnika pravoslavne vjeroispovijesti, i uopšte, pripadnika različitih vjeroispovijesti i ideologija u zemlji, i odredi mu kaznu koja odgovara težini djela, ali imajući u vidu da je zbog govora mržnje i omalovažavanja države Crne Gore, protiv njega već pokretan postupak.

Osnovno državno tužilaštvo iz Podgorice, Rješenjem Kt-1.br.1355/18. od 12. oktobra 2018. godine, odbacilo je krivičnu prijavu Crnogorskog pokreta, pod obrazloženjem da nema osnovane sumnje da je prijavljeni izvršio navedeno, niti bilo koje drugo krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti.

Crnogorski pokret neće odustati od namjere da se sankcionišu navedena djela i istrajaćemo da Risto Ćirov Radović, kao i svaki drugi građanin odgovara po zakonu. Takođe ćemo javno objavljivati čitav naš postupak traženja pravde i odnos pravosudnih organa prema osnovanim tužbama Crnogorskog pokreta. Tako će svi građani Crne Gore, a i šire, imati uvida u način kako funkcioniše crnogorsko pravosuđe, da li je zakon jednak za sve, i da li ima građana koji su iznad zakona i nedodirljivi.

36 KOMENTARI

 1. …PA BI SE DALO ZAKLJUČITI-ZAOKRUŽITI OPSERVACIJA..da vi drug Duško iz Ulice Karađorđevića iz Pod Gorice-sprema smejene u “Kotorsku Kominternu-stvorenu u doba kasapina i grobara sa Dedinja i Banskije dvori Zagreba”-na pjacu svetoga Tripuna”…Rani radovi PIONIR-ra kasapina i grobara sa Dedinja?
  Lelel,za vami do vijeka-ne ponovili se više ni u arheologiji Kotora..lele..!!!!

  Evo ve,eve bora mi-ka vi preci..”eks ekstra moji-naši mili spoljni saradnici”-koji su”sve znali-o nepriatelima našim-tadašnjim”-ka i vi potomci..Stom razlikom što su nam oni “dostavalji podatke(presudno sudbonosne?!) ko ide u crkve “! A vi-nasljednici /prvi i drugi našljedni red/ ste se modernizirali-evropizdirali-pa ovjema vašijema novijema “vlasnicima-vašije VASA VACUA MAXIME SONANT”-dostavljate>>>(via Portalica n/v/aših)<<< "KO NE IDE U CRKVE..i u KOJE IDU CRVKE"-vrlo bitni podatci u zaštiti Ustavnog Poretka-od potomaka "Sekuline-Pajine-čiča Dražine-Antine slavne armade i druge okupatorske vojske-KOJIMA STE PODIGLI SPOMENIK ZAHVALNOSTI-NA VOJNI AERODROM U GOLUB OVCE…2016 GODINE..JUBILEJA 75. GODIŠNJICE EPOHALNOG CRNOGROSKOG TRINAESTOJULSKOG USTANKA-1941 GODINE…!!!
  Niko ka vi i vaši vrli preci..podalje od Crne Gore Petrovića Njegoša-ZA NAVIJEK!!!…

  • Evo Nas jopet Jole , sulundarski
   mestre, Alta teste , Na Cetinje !
   Ubavi – gubavi i kalmani przagnaninu,
   buzdovan Ti otupi, a portela chiusa?
   Lazistipavce laprdavi , ne izidje iz
   pozadine, pod barjak casti i slobode!

   • ..na Konavle i Dubrovnik-u ratu za mir..tader”u spašavanju srpstva i kosova” -tak ostali gudini i Pero_gudinic..smrdi li smrdi ki tvor oliti hijena..od više vjekovnog smrada-zarađenog u “akcijama predaka mu muuu-u kulo okupatora naše DukljanskoCrnogorske Boke..i ostalih krajeva Crne Gore!!!

 2. Aha , tako znaci, srpska burzoazija Kotora hoce feudalni poredak.
  Muzahir Jole kopa po vlastelinskim arhivalijama, pa se prezentaje i oko
  cimiteria na Muo !

  • ..kopa po Austrijansko-Italijansko-Švabskim vlastelinskim arhivarijama-a bora mi i po Arhivima pasne nam džave SFRJ-SRCG-i čita KAKO JE NAPISANO i PIŠE ISTINU..”što su radili PRECI vas vrilije POTOMAKA-u slavu i čast OKUPATORA BOKE do 1816 pa na dalje do današnjega dana…diljem današnje Crne Gore i Boke -koji ste VI brez nadoknade-za ljubav i interes vašije gu.ica /u zamjenu za ono što niste nikad od nastanka imali -niti imali od koga naslijediti-OBRAZE/..predali u ABlejalicu kntrarevoluciju-1989.godine na “UPRAVLJANJE”-NAŠU domovinu… okupatorima kaspinima i grobarma sa Dedinja i Banskije dvori Zagreba..u pratnji ĐEVERUŠA..Milana-Alije i Momira aškog…okolo cimiteria..od planina i dolina pa do sinjega mora ,,,i od Ulcinja do Novoga!!!!..
   E bo..niko ka vi požmirepi-vazalčići n a s a d našljednici -vazalčića turskih , mlečićkih i drugih još iz doba Donje i Gornje Zete !!!

   • A sjecas li se Jordane, ko su bile
    primadone Luciole, na Parilu,
    dok su zabari kreketali?
    Dvije sorele, Sonja i Nada (ziva!).
    “Osisane” 1945. god. sa ostalim
    “sinjorinama”.
    Njih obozava i “stiti” Nas zajednicki oponent, Town.
    Posto si i Ti Jole moj oponent, tj.
    oponent moga oponenta,
    matematicki – minus na minus =
    plus , Ti i Ja smo = PRIJATELJI !
    Osim ako i Ti nisi ljubitelj zabarskih supljaca i njihov
    zastitnik.

 3. Dokumenta Nemanjica su ostala u ostavstini pokojnog Luke Bucina,
  ciji dio je dopao Vladici, dok je u
  kotorskim “latifundijama” , vodio
  knjige “austrijske” – detaljno “lupeske”,
  u ciji dio i Jole ima uvida !
  Tako se kali Nova srpska burzoazija!

    • Kad već pomenu blagopočivšeg Maksima Perića, ispričao je jednom zanimljivu i potresnu priču: Služio vojni rok u mornarici, nešto prije II Sv. rata, mornar Maksim. Zaboravio sam kako se zvao brod. Komandant broda: Nikola Krizomali. Nalazili se u luci Šibenik na sidrištu. Oko 10:00h dolazi čamac da kap.Krizomalija odvede u grad.
     Mornara Maksima zabolio zub do neizdržljivosti. U trenutku kad se Krizomali spremao da silazi na čamac, mornar Maksim se direktno obraća komandantu, moleći da povede i njega zubaru. Kap.Krizomali se žestoko izdera na mornara Maksima i naredi da se javi na raport nadležnom oficiru! Kako se usuđuje da se neposredno obraća komandantu!!
     Takav je bio kap.Krizomali.

     • ..tvojih nadimaka-nije Makso Perić(rođen na Muo 1918 godine!)služio vojni rok u mornarici krvave trojne vaše kraljevine-bracana”srba-krvata-slovenaca”-nego je bio narednik-podoficir-svršeni pitomac XVIII klase Vojno mašinske škole krvave kraljevine u Đenovićima-i kao podficir bio je ukrcan na razarač “Zagreb”..sve do dizanja u vazduh-miniranja razarača…pod staru Račicu-u Krtole..! A puste tvoje “fantazije-ala Erceg bosna..u glavu vam do vijeka..što bi ti reka.juče..”a Jole ,a znaš li ti Jerka sa Tre sorela”…?

  • ..osobeno-izravno kad se potpisuješ sa “D..S..mni….he, he, he….ne volim ove ŠLJGLE-sa brda gore….-tak su mislijli moj prci-tak mislim i ja…”-pa onda “zaboravljaš” da objasniš odakle ti znaš što ja znam o tebi..sa potoka ZVIJERonjaka…???!!! Ilija,izvini nisam odavle-ne razumijem te-čemu i kome služe-upućuješ svoje replike-paše nagone…?!

  • ..a veliš nijesi (verzibilni) Hum..lja…a,onda reci nam odakle u tvom “žargonu”-brat Jerko tvoje babe Jecerecigice….kako mi poluči juče pitanje na ovaj Potal…”A znaš li Jole-Jerka sa Tre soerela…he, he, he…”?

 4. ..većinom potomci predaka ..politike “neo AB kontrarevolucije 1989″-sledbenika(lisice dlaku mijenjaju-a ćud nikad) čiča Draže i Pavla jajara Đurišića..i nezbježnih..Krsta Zrnova-Sekula Drljevića i ostalih odpadnika..”lelekača” iz Budoške pećine-kad je Krsto zaleka pred svoje jadođnerale..”sve propalo-naša stvar je propala..ko nije od vas okrvavio ruke..neka ide kući.i neka se predadne(?) ..a mi ostali..kako bog da-suđenje (za veleizdaju-ja velju!)…”.potla kapitulacije Italije 9.rujna.1943..(izvodi iz feljtona sa Portala Analitika-autora,poznatog Jugoslaovenskog novinara i publiciste Bora Milovanovog Krivokapića-pod naslovom “Što to huči Sutjeska”-…kad je odpozdarvljao “rodjaku sa sela” Ranku Radosavovom Krivokapiću…e bo..”crnogorci što takoje…baba Slobodanka..jugoslavski zid probit”?

 5. Ljuta Crnogorci su tu, i ateisti i komunisti i svi koji je vole i postuju!
  Nisu samozvani, legalni su i ne polazu
  racune Tebi!
  Smeta li Ti nesto da se zakon sprovodi,
  ili bi ga selektivno primjenjivao?
  Pusti se strane politike, ovo su crnogorska posla, nista drugo !

 6. Dupli standardi, u odnosu sa rusiteljima i nasrtnicima na tekovine samostalnosti Crne Gore, ce sigurno
  doci na “naplatu” pravosudju i dr.
  drzavnim organima, imajuci u vidu, pored navedenog u tekstu i tekuce
  podmetanje pozara, uglavnom po donjem Grblju i Trstenu.
  Sigurno nosi politicku konotaciju, jer
  se zeli od ostrascenih cetnickih
  djetica, iz velikosrpskog brloga,
  suseljanima kojima se insinuira
  “izdaja srpstva”, strahom i pozarima
  utjerati , jedinstvo u njihovim
  rusilackim naumima, prema drzavi
  Crnoj Gori!
  Treba napokon zesce zauzdati
  retrogradne zadribande i omalovazavaoce drzavnih atributa!
  Ne moze se saopstavati da je bezbjednosna situacija stabilna,
  a ne rjesavati ovakve pojave!
  Gradjani vide, cuju i osjecaju nestabilnost!
  Bezbroj puta su , pojedini gradjani
  prijavljivali pojedine aktere i njihove naume, bez adekvatnih odgovora
  nadleznih!
  Cesto se kaze da nemaju “nadleznost”!
  U doba terorizma, netko nema nadleznost, za ma kakve devijacije?
  Pa hajde da malo budemo ravnodusni?
  A ne , to je drustveno neprihvatljivo?
  Prijavljeno se preventivno rijetko
  rjesava !

  • ..strefilo te voljom bozijom-da si rodjen>>>(reka bi progledalo pile-pilence iz nasad jajaenceta)<<< potla ABlejalice-1989 godine..pa pobrka "pozare Donji Grbalj i Trsteno"..sa vasom danasnjom idiotskom pultikom..a zaboravi da je "PRVI POZAR" " na podrucju Donje Bande..PODMETNUT davnoga jula 1973 godine…ne -radi pulitke no u intersu pulitke-koja se te godine promjenila-u opstini Kotor..prvom smjenom vlasti-potla 1945..dosli neki novi judi.. podrijekla..dje se pozari u kontinuitetu podmecu-PRVI-NAJPRVI bijase u julu(1973)-da ne zaboravis na koju si.. Ej bre OVE GODINE po 45 put da gori Grbalj..a da coce donji..najdonji…!!!! Zato je bolje da zacepite..vakat vam je bora mi vakat!!!!

   • Advokatov sofer se javio da
    “gasi” donji Grbalj.
    A znas li dje je prva ustanicka u Grbalj pukla?
    Ne lupaj pozadince i intedante!

    • ..1869 goidne u doba okupacije Austrijane – vaše mile (1817-1918)-pasa mac..Uz zafalu -da je bolje biti i ŠOFER Advokatov(sa ocem doktorom atifašistima Filipom-bili su u koncetracioni logor u Italiju 1941-1943 godine) nego ŠPIJUNČINE-kao ti i ostala ološ(vaše pordično nasleđe “brat je mio koje vere bio-SAMO DA JE OKUPATOR”!).. te ste od 1989 godine-u i okolo vlasti..saučsnika krvavoga pira kasapina i grobara SFRJ-SRCG sa Dedinja i Banskije dvori Zagreba..u pratnji “ĐEVERUŠA” Milana+Alije i Momira aškoga…e bo!!! O…O…vam …J…za navijek đe čuješ i nečujete-ološi od ološi..neregistrovani od nastanka ovoga naroda na ovim prostorima

     • Vuce samotnjace, prcanjski i
      Lazarevicevski pazu, zavijaj i
      vataj zjala. Smijemo se!

     • Jole ko pali i zari po donjem Grblju,
      i lijepi bilborde?
      Jesi li ti preuzeo uzde grbaljskih
      neo-cetnikovica i nikogovica?
      Manite se fulmina fitiljasi iz
      Glavaticica!

     • ..pročitaj gornji komentar..u njemu piše ko od 1973 godine pali po Donjoj Bandi-i zašto,i dalje palili pali..vi pogani !!!Pa onda ZABLEJI-ZABLEJITE…! Donjo Grbaljski tereni-na današnji dan su svjedoci mojih komentra… O..O…ti J…za navijek-zato pođite pa se uvjerite koliko je stotina ilegalnih objekata izgrađeno tamo..bez plaćanja poreza i doprinosa opštini-državi…Pogani od pogani i po rodu i po domu..!Koje potvrđujete..e se ne smijete potpisati na vaša BLEJANJA-evo trideset godina..pljačke i paljevine …ubistava i nestanka CRNOGORSKOG ČOJSTVA i JUNAŠTVA!!!Vi pogani od pogani…Basso i i ostala ološ sa potoka ZVIJERonjaka iz fanga sa dna od dna Škaljara…koje su preci -ovih “grbaljskih centika”- oslobodili 14.rujna.1943 i držali KOTOR slobdnim dva dana>>>(povijest zapisala-da je u tom oslobađanju poginulo šest momaka četničkoga Gornjega Grblja)<<<..potla kapitulacije vaše mile Italije…! Nota bene uz pitanje,a đesu bili tvoji/vaši da branite i oslobađate Škaljare-Boku od nacista-pristigli od Arbanije..da preuzmu vlast od vašije pasalije Dopo la voro Italiano-9.rujnma.1943 godine!!!…Muči Basso pogani od pogani..iz fanka stvaranog u potnje trideset godina u opustošenom Kotoru!!!

   • Strefio takve kolap!
    Sinjajevina ceka jedinice iz Boke.
    Promjenise imena kasarni!
    More sporko od zapadnjackih
    g..ica i grabeza skipera!
    Jordan svrbi.uz ides li za
    Petrovaradin?

    • Izgibose Skaljari , na Mokroj ploci Jole, internirani u Italiju od don Iva
     Brajnovica i Butorca, cije kopije 90ih Ti posakriva.
     Sram Te bilo Jole sniclaru sa tregerima i nosinom, da ni o partizanstini zboris i doppo lavoro-u , kad ne mozes ni u kain uljec.
     Uciteljice si zaboravio, jer si bio
     il “figlio della lupo” !
     Rado bi Ti kusao panjoke kruva i makarone, ili njemacke wafen
     kumbasice, od kosokog stajerskog koga.
     Koliko se Tvoj kulak najeo rumetina, sa cetnicke trpeze u
     Glavaticice, kod Marka i Iva,
     o Stiletu i ne zboris.
     Zamalo se i Marko dovatio pacovskih konala, ma ga
     destregase na Brgatu !
     Naso ga STRASNJI SUD , pod kapu nebesku , sa dr. nikogovicima.
     Tako Jole lajni, ne hoces Ti u
     jedinicu na bazenu, koju si sam formirao, tj. Nas stvorio, nego ode
     u “Lalovinu” Mečeva polja,
     konvertitu zandarski, agentu
     izbjeglicke kraljevske vlade u Londonu, peta kolono Karadjordjevica, krvavijeh!

     • ..u paketu sa čuvenim kotorskim ljekarom Filipom Savovijem Lazarevićem i njegovim sinom Vladanom tada mladim pravnikom-iz Staroga grada-među kojima su bili i Kotrski SKOJEV-ci Vojo Abisinac,Braća Mračevići i ostali..iz Kotorske oipštine…brez špije-jer nisu prihvatili italijansku okupaciju 1941.godine u Kotoru…!
      Dražni-tražni Ikice.._pod poprugom raznih špic zameta(ni/t/kova)..bolje bi ti činjelo- da si reka koju..okolo pogibije Grbljana rujna više Škaljara-1943 potla kapitulcije vaše mama mia Italija…?! Uz pripomenu-da ovo tvoje naratanje-oliti falsi lelek-nemere izbrisati “ŠPULJ RIBELA”-potla 1945 kad su ti đedu KULAKU-“obrijali imovinu-u najdužu i najpoznatiju Kotorsku ulicu-pa ti zato bresplatno-dajem savet da se raspitaš”a zašto ŠPULJ” -pa mi se javi,da ti dopunim “obiteljsku povijest-eldorado” i prije 1918 i potla do 1941(u jebenoj krvavoj trojnoj kraljevini-SHS..”bracana srba-krvata-slovenaca”)..peta KOLONA i od 1941 do 1945-naslonjeni-prislonjeni na fašiste i naciste-do 21.studenog.1944 godne..prateći u izdaji rodne grude-i njegujući “tekovine krvave trojne kraljevine karađorđevićima”-na korita okupatorska u najdužoj ulici u Kotoru!!!
      Lijepe pozdrave ti šiljem-tebi i ostalima iz obitelji-iz ubavog Don Nikovog -rodnog mi Prčanja …!!!

     • Cuveni penzioner, iz dispeta vuce
      konce , oko puta na cimiterio na Muo.
      Mantijasima i onizijem iz HDZ,
      uups, HGI i HNV, posredno silje
      sugestije, via orsi di montagna, iz
      latifundijske arhive Vladove.
      Tu je cijeli burzoaski katastar Bucina, iz doba Nemanjica,
      nije mu ni Austrijski ravan.
      Pisan je glagoljicom, i Jole ima
      izgleda jedini primjerak.
      Bilo bi lijepo cuti, sto kaze mapa
      Dusana Silnog, o okolici cimiterija na Muo ?
      Je li bilo srbalja prije Muljana?

     • Znaci Jordanizacija je u toku!
      Zar postoje mape cara Dusana?
      Kod Jola, pa on sve ima u mali
      prst !

   • Vjecne Jolove vatre nikad se ne gase, a posebno Petrovaradinske.
    Nadjeli velicinu medju oklopima
    i kiklopima Jole.
    Bio bi Ti dobar riter Dusanov!

 7. E sad dolazimo na pitanje, a ko je htio i rusio Socijalizam u Crnoj Gori i
  SFRJ?
  Ko je na ratistu poceo petokrake skidati
  i brisati?
  “Smjena ” direktora Jugooceanije i pljacka iste, te metamorfoza tadasnje
  tj. sadasnje vlasti i agonija sto traje u
  mnogim , pa i sudskim segmentima?
  Enigma Kopinic nekada, velika Enigma
  djelovanja Crnogorskog pravosudja danas, prema rodu “svome” ?
  Zakulisne igre dobrotskijeh striga i kotorskih “satelitica” , traju poput
  orgija, po kucama !
  Konzervativne kuckice, bi pulitiku
  vodile, a niko og nista , niti pita , niti
  benda, pa svoje muzike navidavaju da se aktiviraju.
  U tinelima vardaju blehane muzike
  bronzinima i poklopcima od muka
  jezovih !
  Crnogorce, aktuelna vlast pausalno
  “razmatra”, tako da ozbiljni ljudi svoje
  probleme, bez prijeke potrebe i ne prijavljuju, ” nadleznim” sluzbama, koje pocesto, svojim “nenadleznostima” i ravnodusnostima, dodatno ukazuju da ih nije briga za svoje gradjane!
  To ste sada i Vi iskusili, pa glasajte i dalje za “vlast”, mnogi uopste i ne glasaju od ’89., jer su osjetili a neki i iskusili val novog svjetskog poretka i
  tzv. demokratiju.
  Naime radi se o naopakom drustvenom poretku , koji je na sceni .
  Dabome , javit ce se bulumentarna klika replikanata, koje ce slijed desavanja oduvati , sa njihovim
  kritikama, ili ce mojoj malenkosti dati za pravo!
  Svakako, radije bih da nisam u pravu,
  a da se Vama i Meni , ne desava sve
  sto ste u tekstu naveli.
  Pozdrav i hvala na saopstenju!

 8. Nejasno mi je ko se krije iza ovog samoprozvanog CG pokreta?
  Kladim se da su potomci najvećih kvazikomuista a ustvari izdajnika CG od vajkada….. što ne brane CG od lopovluka mafije u države ?
  ODT im odbaci prijavu a oni umjesto da predaju privatnu tužbu i dokazu sve na sudu oni zbog svoje promociju daju medijima….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]