Projekat “Adria futuring” biće predstavljen u Kotoru

0
projekat za vedro raspoloženje

Nikola Vujošević

Nikola Vujošević

Projekat “Adria futuring“, koji se realizuje u okvoru IPA programa prekogranične saradnje, biće predstavljen 19. i 20. aprila 2016. godine u kotorskom hotelu “Vardar”.

Projektom se pruža podrška saradnji u sektorima hrane i turizma u zemljama regiona, učesnicama.

U projektu učestvuje 11 partnera koje svake godine održavaju redovne konferencije Upravnog odbora i uglavnom razgovaraju o strategiji, ali i  analizi i kordinaciji sljedećih koraka.

Sastancima u Kotoru prisustvovaće predstavnici lokalne Turističke organizacije, privatnog sektora i hotelijeri, kazao je za Skala radio Nikola Vujošević, savjetnik u Ministarstvu ekonomije – Direkciji za mala i srednja preduzeća.

Projekat podržava strateške sektore hrane i turizma kao ključne u razvoju ekonomija zemalja u regiji.

Konkretna podrška se daje virtuelnom inkubatoru koji znači mehanizam putem kojeg korisnici mogu doći do važnih informacija koje se tiču tržišta zemalja, partnera u projektu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]