Projekat izgradnje groblja u Dobroti na popravci revizora

0
Dobrota

Ivo Magud

Ivo Magud

Na pitanje Skala radija upućeno Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora dokle se stiglo sa projektom izgradnje groblja kod crkve Sv. Ivan u Dobroti, Ivo Magud, direktor Direkcije je odgovorio da je projekat nakon primjedbi revizije na neka data rješenja, vraćen projektantu i da će do kraja sedmice biti  završen.

Nakon pozitivne revizije o ispravljenom projektu za završetak dionice puta do novog groblja u Dobroti odmah će se raditi elaborat o eksproprijaciji kako bi se znalo koji dio privatne imovine treba izuzeti.

Ukoliko se vlasnik složi sa procijenjenom vrijednosti, skupštinskom odlukom se postupak sprovodi do kraja, a potom i tender za izvođednje radova na izgradnji budućeg groblja.

Ovaj posao se odugovlačio zbog toga što su na pomenutoj trasi izgrađeni stambeni objekti pa se moralo naći rješenje, odnosno najkraći put do lokacije za groblje, a da objekti ostanu tamo gdje su sagrađeni, kazao je Magud.

On ističe da u ovom trenutku Kotor ne oskudijeva sa grobnim mjestima.

Prema informacijama iz Komunalnog preduzeća Kotor ima dovoljno praznih grobnih mjesta za prodaju na groblju Vrbice u Dobroti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].