Promjene saobraćaja zbog risanskog i kotorskog karnevala

0
Risan

Zbog održavanja karnevala u Risnu u subotu 22. februara doći će do privremene promjene režima saobraćaja na jednom dijelu magistrale.

Saobraćaj glavnom saobraćajnicom od hotela “Teuta” do raskrsnice – skretanja u nekadašnju Luku Risan biće zatvoren od 14 sati do prolaska povorke.

Saobraćaj će se nesmetano nastaviti najkasnije do 16 sati.

Organizator apeluje na građane i goste da uklone svoja vozila duž trase kojom će se kretati karnevalska povorka.

Parking će biti omogućen na sljedećim lokacijama: ispred hotela “Teuta”, kod SB “Vaso Ćuković”, na prostoru nekadašnjeg “Ljekobilja”.

Na dan održavanja manifestacije, dežurni redari upućivaće vozače do lokacija za parking.

Parking za grupe koje učestvuju u karnevalskoj povorci planiran je kod O.Š. “Veljko Drobnjaković”.

Kotor

Zbog održavanja kotorskog tradicionalnog karnevala, u nedjelju 23. februara, saobraćaj će biti zatvoren na potezu od Opšte bolnice do otvorenog bazena i od “Kamelije”, ulicom iza zgrade SUD-a i Zavoda za zapošljavanje od 14 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Suđenje karnevalu će biti iznad glavnih gradskih vrata, a spaljivanje na Maceu.

Mole se građani da uklone svoja vozila, na potezu od cvjećare prema restoranu „Galion“ (u dužini od 10 0m) i to od subote 22. februara od 17 sati do nedjelje 23. februara do 17 sati kako bi se izbjegla mogućnost njihovog oštećenja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.