Promocija knjige “Boka Kotorska” don Nika Lukovića

1

Na sceni Atrija Buća u Tivtu u srijedu 28. juna Bokeljska mornarica Beograd priređuje promociju knjige “Boka Kotorska”, autora don Nika Lukovića.

Početak promocije je u 21 sat i 30 minuta.

O knjizi će govoriti dr Branko Sbutega i Nikola Ciko.

1 KOMENTAR

  1. …u slobodnom prevodu “spašavajući Prčanj-od preostalih”…pitam
    se pitam :”Je li bre ko vas je ovlastio-odborio da kopirate i promocije činite na tuđe knjige? Polazeći od “reprinta-zapovesti”:” Ovo se DJELO NE SME (piše r/e/ječnikom “bratstva i jednistva”-lepo-lijepo-brez lipo-ljepo…?) umnožavati…bez dozovole izdavača…”?! Znadoh da svaka štampana knjiga ima(kao i ljudi) ,samo, jedno izdanje i izdavača-nota bene pri rođenju i nikad više!…E bo,a “Zakon o autorskim pravima”-dati ŠTITI (važi?) samo onoga koje knjigu stvorio-napisao i objavio? Zato se i koprcamo-da knjigu prodamo? Možete je naći u “butige komestibile”-po cijeni od 10 eurića! …Prodaje se u slobodnoj prodaji “ispod banka- kasice” kao cigari u mojoj Domovini brez markice”….? Da,da..i prevodi u “legalne novčane tokove”…”tiraž nepoznat”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]