Promocija Leksikona turizma i ugostiteljstva prof. dr Vlada Galičića

2
prof. dr Ivo Županović

Prof. dr Ivo Županović

prof. dr Ivo Županović

Leksikon turizma i ugostiteljstva, encikopedijskog tipa, prof. dr Vlada Galičića biće promovisan u ponedjeljak 27. oktobra na Fakultetu za biznis i turizam u Budvi.

Na preko hiljadu stranica prof. Galičić, jedan od najeminentnijih stručnjaka u oblasti hotelijerstva u regionu, obradio je 7.272 izraza iz turizma, ali i marketinga, ekonomije, informacionih tehnologija i pojmova na engleskom jeziku, koji su postali sastavni dio korespodencije na dnevnom nivou turističke industrije.

Promociji ovog kapitalnog djela, koja je zakazana u 19 sati, prethodiće otvoreni čas u 10 sati istoga dana.

O autoru će govoriti profesori Rade Ratković i Ivo Armenko, a leksikon će predstaviti Ivo Županović, profesor na Fakultetu za biznis i turizam u Budvi.

Prema njegovim riječima bilo bi poželjno da svi turistički poslenici i studenti turizma posjete ovaj skup jer ovaj Leksikon predstavlja nastavak kontinuiranog rada autora Galičića, koji je 1999. godine objavio Rječnik pojmova iz turizma i ugostiteljstva.

2 KOMENTARI

  1. Tun treba stavit i pojmove koji se odnose na žestoku i svakodnevnu devastaciju korumpiranog Morskog dobra nad obalom i svijema nama !!! Oće li toga bit u tu enciklopediju moj dobri doktore Ivo ?

  2. Takozvano “Udruženje turizma i ugostiteljstva” ce otkupiti citav tiraz kapitalnog djela, tako bar porucuju. Vele da ce, usput i sponzorisat NEKOGA i nesto… u Opstini

    Voli vas Tranko Pocinčani

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]