Promocije časopisa [email protected] u Ulcinju

0

U organizaciji Opštine Ulcinj, Gradske biblioteke i časopisa [email protected], u Gradskoj biblioteci u Ulcinju, u petak, 13. maja 2022. godine, sa početkom u 19 časova,   biće održana promocija časopisa za  lokalnu samoupravu i njegovanje baštine Crne Gore [email protected], sa posebnim osvrtom na tematski broj koji je posvećen u cjelosti Ulcinju.

Na promociji će govoriti Aleksandar Dabović, predsjednik Opštine Ulcinj, Hatidža Đoni, potpredsjednica Opštine i publicistkinja, mr Željko Rutović, teoretičar medija, kulturolog i publicista, Mustafa Canka, publicista i novinar, Đuro Dabović, profesor i mr Amer Ramusović, direktor i gl.i odg.urednik časopisa [email protected], , te medijatorka- domaćin večeri, upravnica Biblioteke Ardita Rama.

Promociju će uveličati svojim nastupom učenici Muzičke škole u Ulcinju , a Specijalni gost promocije biće Andrej Nikolaidis, književnik, publicista i novinar.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]