Proslava 30 godina rada Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi na Fakultetu za pomorstvo

0
studenti Fakulteta za pomorstvo Kotor rado daju krv

Biljana Zenović

Biljana Zenović

U okviru obilježavanja proslave povodom 30 godina formiranja i rada Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi, na kotorskom Fakultetu za pomorstvo, 7. aprila će se održati akcija dobrovojnjog davanja krvi.

Ovo je trideseta po redu tradicionalna akcija.

Studenti ovog aktiva dva puta godišnje daju krv i u ovoj akciji se očekuje odziv od oko 100 studenata.

Dan kasnije, u petak 8. aprila u velikoj sali kotorskog Kulturnog centra “Nikola Đurković” održaće se proslava sa prigodnim prgramom u kojoj će učestvovati studenti, humana društva, klape i svi koji podržavaju aktivnosti dobrovoljnih davalaca krvi, najavljuje za Skala radio Biljana Zenović, predsjdenica Društva dobrovoljnih dvalaca krvi i opštinske organizacije Crvenog krsta.

Ona se zahvaljuje studentima i njihovom profesoru Danilu Đuroviću, predsjedniku Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi na Fakultetu za pomorstvo čiji humanitarni rad podržava Društvo dobrovoljnih davalaca krvi i opštinska organizacija Crvenog krsta Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]