Proslava jubileja 90 godina vrtića u Kotoru

2
iz arhive: djeca iz dječijeg vrtića "Radost"

Proslava jubileja 90 godina vrtića u Kotoru biće obilježena dječijim nastupima u Kulturnom centru “Nikola Đurković” u Kotoru.

U srijedu 11. maja u 18 sati mališani Javne predškoske ustanove “Radost” održaće priredbu za roditelje, prijatelje i građane, a u četvrtak 12. maja takođe na istom mjestu u 18 sati biće održana priredba za saradnike i prijatelje vrtića, kao i goste iz vaspitno-obrazovnih ustanova.

2 KOMENTARI

  1. Kad budete zvali partijce i partijice na vlasti-ne zaboravite na njihove koalicione partnerice-na epohalno historijske pučke svečanosti…u organizaciji onije od mota i šesta-bora mi i pamidora mi…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]