Protest žena i PKS ispred Skupštine CG: Minut ćutanja za umrlu slobodu

4
protest žena ispred skupštine (foto: CdM)

Grupa žena okupila se ispred Skupštine Crne Gore u kojoj poslanici danas počinju raspravu o programu i sastavu vlade Zdravka Krivokapića, kako bi minutom ćutanja odale počast umrloj slobodi.

One nose transparente “Nije naša vlada”, “Ne prijetnjama i nasilju”, “Ne fašizmu”, “Ne otimanju kulturnog nasljeđa, ne otimanju crkava i manastira”, “Ne seksizmu, predrasudama i diskiminaciji”…

Patriotsko komitski savaz je na svom FB profilu objavio snimak sa protesta ispred Skupštine CG: “Nije moja vlada – nikad više 1918.”

 

 

4 KOMENTARI

 1. Dobro je u neku ruku, da vidimo što taj tzv.”srpski svijet”, želi svima drugsčijim, progresinim i naprednijim gtađanima!
  ODGOVOR SPC, je NE bezumlju popova!
  Ne : Božoviću, Bećkoviću, Šešelju,
  Krivokapićevoj vladi i dr. neprijayeljima
  Crne Gore !

  • ..JA TI JEMAC-OVI TE NEĆE VRATITI NA KONAVLE I DUBOVNIK-ĐE SI BIO I PAPIO SEBE (MERDUI)-BRANEĆI “SER BPSKU BOKU”…ZATO JE “SA PRAVO MILE REKA-ŠTO JE REKA…”..DA JE EKSPOZE-KONTRADIKTORAN-JERBO NIJE POIMENIČNO-PROZVAO LOPOVE-KAO OVE KOJI SU VLADALI CRNOM GOROM-32 GDINE…I UZ POMOĆ AJATOLAHA AMFILOHIJA STVARILI NEOVISNU CRNU GORU-2OO6…PRIZNADE MILE U SVOM “TELE GRAFU”SUĆUTI 3O.LISTOPADA.2O2O GODNE U POVODU UGINUĆA AJATOLAHA-OSLOBODIOCA-SAMOSTALNE CRNE GORE- O KOJEM ĆE POVIJEST REĆI ISTINU..!!! IZREČE SE MILE TATA-VAŠ…NIKAD VŠIE 1989-2OO6 GODINA!!!!

 2. Djeluju impresivno, Vlada ce panuti koliko je sjutra, a do podna najkasnije. Steta sto nisu na protestu i one kotorske Komite sa ponte.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]