Prva ispravna odluka apostolske vlade-zbogom Leposaviću

1

Od svog hirotonisanja, prva apostolska vlada u Crnoj Gori konačno da donese jednu ispravnu odluku, koja je u interesu građana Crne Gore.

Pokazaše Predvodnik i apostoli iz apostolata Crne Gore, da imaju trunku ljudskosti i smijeniše apostola (ne)pravde i manjinsih prava L(j)eposavića, koji nanese veliku štetu Crnoj Gori, pa i predvodniku hirotonisane vlade.

Više i nego očekivan potez, ne voljno povuče predvodnik i pokrenu smjenu L(j)eposavića. Ako i treba. No i to je malo koliko su muke donijeli ovom napaćenom Crnogorskom narodu, za svoje činodejstvovanje za ovih 120ak dana postojanja. I cijelokupna apostolska družina da je podnijela ostavke, malo je naspram onoga što učinješe ovom narodu.

Predvodnik danas priča o pomirenju i ljubavi, a isti je ovaj narod još više podijelio, a sve uz veliko LEVITIRANJE. Očito, doping prije konferencije je bio pretjeran, velika doza od dozvoljene.

Takođe, predvodnik izjavi, citiramo: AKO NAROD OĆE, JA IDEM. Odlično kada si spreman, NAROD HOĆE DA ODEŠ I ZATO POŠTUJ DATU RIJEČ I PODNESI OSTAVKU, NAROD JE TRAŽI.Prijetnje aktuelne većine da neće podržati smjenu apostola (ne)pravde i manjinskih prava, više je nego očekivani, a govori da sa krajem ove karikuture od vlade, dolazi i njihov kraj.

Građani Crne Gore, Crnogorci svih vjera, dosta je bilo razno raznih spinovanja i fašističkih izjava i žalopojki od medija iz okruženja, ucjena i napada na Crnogorce sa svih strana, a najviše od domaćih izdajnika i iz Srbije, ova ne prirodna većina, zajedno sa sve vladom je pukla, počeli su da otpadaju djelovi od nje, mislimo da je vrijeme da im kažemo, PUTUJ IGUMANE, NE BRINI ZA MANASTIR.

NVO CRNOGORSKI OBRAZ

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]