Prvi sastanak grupe zainteresovanih strana prekogranične regije “Neretva”

0
sa sastanka

Nenad Vukadinović

Nenad Vukadinović

U Čapljini je danas, u tamošnjem hotelu “Park“, održan Prvi sastanak grupe zainteresovanih strana prekogranične regije “Neretva”.

Organizator je Stalna Radna grupa za Regionalni ruralni razvoj u jugoistočnoj Evropi (SWG).

Regija Neretve pokriva 4 grada i 18 opština u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori (Herceg Novi, Kotor, Nikšić, Berkovići, Bileća, Čapljina, Čitluk, Gacko, Ljubinje, Ljubuški, Neum, Nevesinje, Ravno, Stolac, Trebinje, Metković, Opuzen, Ploče, Zažablje, Dubrovačko Primorje, Župa dubrovačka, Konavle).

Svrha sastanka je predstavljanje koncepta zasnovanog na razvoju teritorije prekogranične regije, kao i prezentacija rezultata osnovne analize prekogranične regije “Neretva”.

Cilj satanka je upravo otvaranje diskusije o razvojnim prioritetima i kritičnim potrebama regije, kao i postizanje dogovora o narednim koracima u strateškom planiranju.

Na sastanku su iz Kotora prisustvovali Nenad Vukadinović ispred Opštine Kotor, Vesna Đukić predstavnica Maslinarskog društva “Boka” i Biljana Gligorić predstavnica NVO “Expeditio”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]