Prvo sjednica SO za smjenu predsjednika opštine Kotor, pa onda druga na kojoj će biti izvještaj o njegovom radu

2
sa zasijedanja

Nikola Bukilica

Nikola Bukilica

Predsjednik Skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica je za 12. april zakazao 39. sjednicu Skupštine opštine Kotor sa samo jednom tačkom dnevnog reda: Prijedlog za razrješenje predsjednika opštine Kotor dr Aleksandra Stjepčevića.

Podsjećamo, 14 odbornika iz redova opozicije tražili su zakazivanje sjednice Skupštine na kojoj bi se razmatrao njihov prijedlog za smjenu kotorskog gradonačelnika.

Dva dana kasnije, 14. aprila zakazan je nastavak 38. Sjednice kotorskog parlamenta koja zbog nedostatka kvoruma nije održana 29 marta.

Skala radio je tada pitao Bukilicu da li se može zakazati sjednica Skupštine o razrješenju predsjednika Opštine, a da se prije toga ne završi sjednica na kojoj predsjednik opštine treba da da svoj izvještaj o radu, našto je Bukilica odgovorio da misli da može, ali da to ne bi bilo dobro.

On je kazao našem radiju da vjeruje da će se prije nove sjednice završiti 38. koja je morala biti otkazana zbog nedostatka kvoruma.

Podsjećamo, na sjednicu osim odbornika Pozitivne CG nije došla opozicija ni odbornici kolacionog partnera SDP.

2 KOMENTARI

  1. Danu bogati a jesu li ono bili četnici-iz Pljevalja-koji nam oburdaše vlast(četvoročlana banda-predvođena “bijelim udovcem”?) u Kotoru na srpsku staru godinu 1989 ? A danu boga ti a jesu li ono bili četnici iz Pjevalja-koji prije Kotora 11 januara 1989 oburdaše vlast u TITOGRADU u današnjoj ulici “Čergaša i bekica”? E vidiš-ovi “tvoji mrzitelji” Kotora-dovedoše Kotor u potonjije 18 godina u paketu sa “ostatku na zdravlje” od “planina pa do mora-i od Ulcinja do Novoga”-a prije toga u čoporima predvođeni pastirima sa Univerziteta SRCG “Veljko Vlahović”-Momirom Bulatovićem i Ljubišom Stankovićem- za račun grobara i kasapina sa Dedinja obaviše rabotu-pa Kotor tada jedna od pet najrazvijenih opština SFRJ stigla na današnji dan u pet najnerzvijenih opština Crne Gore(Petnjica,Plav,Rožaje i Gusinje)-a njen/naš TUP “FJORD” “GLUMI” brata u Plavu TUP “PLAVSKO JEZERO”-..kroz “TUNEL VRMAC”-koji je po treći put saniran-za početnu cinenu od šest/6/ meleona eurića-i u konačnom obračunu cijena “sanacije” poskočila na više od trinaest/13/ melona eurića?

  2. Neće nam valjda četnik iz Plevalja i ostali potpisani iste fele smjenjivat gradonačelnika Kotora,da je sreće ti mrzitelji Kotora i Boke i Crne Gore, ne bi ni sjeđeli u Parlamenat kotorski a ne da nam oni odlučuju o sudbinu !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]