Putnici prepušteni sami sebi, ne mogu da odu, ni da se vrate u Crnu Goru

7

Putnici iz Crne Gore koji su ranije kupili karte Montenegro Airlinesa u novonastaloj situaciji ne mogu da odu, ni da se vrate u Crnu Goru.

Problem je još veći jer na pitanja da li će im troškovi biti nadoknađeni, da li je moguće da ih neke druge kompanije odmah preuzmu ili da država organizuje prevoz putnika, od kompanije, ministarstva i ambasada ne mogu da dobiju odgovor.

Mnogi koji su planirali da se vrate u Crnu Goru, posebno oni koji se vraćaju sa liječenja, već su otkazali smještaj i ostali su na ulici. Kažu da im niko nije na vrijeme javio u kakvoj će se situaciji naći, da novca više nemaju, da su karte propale, a da vrijeme važenja odrađenih testova ističe.

Televizija Crne Gore obratila se Montenegro Airlinesu i Ministarstvu za kapitalne investicije i zatražila odgovore na pitanja da li će se putnicima koji su već kupili karte Montenegro Airlinesa nadoknaditi troškovi, da li je moguće da neke druge kompanije odmah preuzmu putnike koji čekaju povratak u zemlju ili da država organizuje prevoz putnika. Odgovori nijesu stigli do objave ove vijesti.

7 KOMENTARI

 1. E jada od rukoljub politike .
  Pazi pomorca instruiranog advokata apostolskog.
  Ovoga prvoga pamet ne veže.
  Milo da ima flotu malo bi mu bilo što je sve učinio za državu.
  A vaša gnjila politika evo vidimo rezultate.

 2. Najgora avio kompanija sa kojom sam putovao, a obisao sam cijeli svijet za 30 godina kao putnik pomorac. barem 5x sam izgubio sledeci vezani let zbog kasnjenja ovih za kojima sada placete.

  • Pomorac, nadam se da ploviš na neki od brodova crnogorske kompanije
   koje će da ugasi ova nova klerofašistička vlada ,
   na tim brodovima je dosta pomoraca koji su glasali za ovu novu vlast-okupaciju
   pa tako glasaše za one koji ih ostaviše bez kruha sa devet kora
   U Montenegro airlines radilo je 350 ljudi među kojima je velili broj glasača
   ove nove vlasti koja ih je ostavila bez posla ….
   Živio Zdravko Krivokapić imaš moju punu podršku samo tako .

  • E jada od rukoljub politike .
   Pazi pomorca instruiranog advokata apostolskog.
   Ovoga prvoga pamet ne veže.
   Milo da ima flotu malo bi mu bilo što je sve učinio za državu.
   A vaša gnjila politika evo vidimo rezultate.

  • …OSTATKU NA ZDRAVLJE-DARUJ NJIMA GOSPODINE-DOK SE OPORAVE OVI NAŠI UMORNI “BOGOVI”-KOJI SU OČEŠLJALI-PREČEŠLJALI NAŠU DRAGU DOMOVINU-“KOJE SU SE-STE SJETILI ..KAD STE JE UKOPALI?..OBRAZI OPANČINE-BEZ OBOJAKA-PA NABIJA- VAS OVO CRNOGORSKO KAMENJE..POTROŠENO NA KONAVE I UBROVNIK(OBRAZI-OBOJCI!-OTRCANE OPANČINE)…?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]