Radio Dux za cijelu Boku

0
Boka Kotorska

Radio Dux, sa kojim Skala radio ima izuzetno plodnu i kvalitetnu saradnju od danas se, i na naše zadovoljstvo čuje na cijeloj teritoriji Boke Kotorske.

Radiju Dux iskreno želimo uspjeh sada sa motivom više, jer se, nakon 2009. godine, od početka eksperimentalnog emitovanja programa konačno čuju jasno i glasno i u Kotoru, Herceg Novom i Tivtu.

Informaciju o tom značajnom trenutku za ovaj prijateljski medij prenosimo u cjelosti sa sajta www.radiodux.me.

Pa srećno bilo prijatelji!

Od danas Radio Dux možete slušati na cijelom teritoriju Boke kotorske!

Slušatelji Tivta i Herceg Novog nas mogu naći na 100,8 MHz, dok smo za Kotorane tu i dalje na 97,4 MHz.

Ovo je još jedan u nizu velikih događaja za Hrvate u Crnoj Gori, koje je uspješno sprovela u djelo Hrvatska krovna zajednica “Dux Croatorum”.

Nakon više od pet godina postojanja, na radost brojnih slušatelja, naš program je dostupan za sve Bokelje.

Sukladno novom frekvencijom uskoro ćemo imati novi portal i novu programsku shemu.

Iznenadit ćemo vas novim sadržajima u kojima ćemo donositi informacije iz svijeta umjetnosti, vjere, kulture, politike, sporta, ali od sada obavještavat ćemo vas i o svemu što se tiče svakodnevnog života.

“Radosni smo, jer ovo je veliki dan za hrvatsku zajednicu, koji smo dugo čekali. Konačno se čujemo na cijelom prostoru Bokokotorskog zaljeva i šire. Ovo je značajno, ne samo za nas, već i za Crnu Goru i njenu demokraciju. Od sada hrvatska riječ čuje se na medijskom nebu Boke i time ispunjavamo i svoje Ustavno pravo. Na nama je sada biti još bolji i kvalitetom programa opravdati i ime koje nosimo i očekivanja slušatelja”, rekao je Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske krovne zajednice “Dux Croatorum”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]