Radna mjesta za više od 350 kandidata

0

 

U susret sezoni 2020, Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski.

“One&Only Portonovi biće najluksuzniji hotel u regionu, čije će srce predstavljati naše kolege. Brend One&Only posluje kroz filozofiju “We Create Joy”, što znači da nam je zadovoljstvo kolega veoma važno, jer zadovoljan i srećan zaposleni uticaće i na zadovoljstvo gosta. Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz Crne Gore da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju. Brend One&Only slavi individualnost. Specifičnost i različitost naših kolega predstavljaće bogatstvo hotela One&Only Portonovi”, istakao je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi.

Michele Giraudo

Hotel One&Only Portonovi zaposliće kolege u sektoru ljudskih resursa, recepcije, relacije sa gostima, domaćinstva, velnesa i rekreacije, kuhinje, hrane i pića, održavanja.“Prilikom selekcije kandidata obratićemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, harizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lijepe manire. Kroz konstantne obuke i rad u internacionalnom okruženju, svi budući zaposleni imaće priliku da svoje vještine svakodnevno usavršavaju, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprinijeti podizanju standarda kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori“, dodao je Giraudo.

Michael Posch

Portonovi Resort Management Company, koja je zadužena za menadžment rizorta, od 2019. godine zapošljava lokalne operativne i menadžerske kadrove od kojih većina dolazi upravo iz Crne Gore.

“Kao jedan od najvećih investitora u Crnoj Gori, cilj nam je da doprinesemo stvaranju kvalitetnog kadra koji može da odgovori na potrebe najzahtjevnije turističke klijentele. Naša posvećenost ulaganju je evidentna i raduje nas veliko interesovanje za rad u našim kompanijama’’, istakao je Michael Posch, generalni menadžer Portonovi rizorta.
Portonovi rizort, kao rizort mješovite namjene, ima potrebu za različitim profilima kandidata. Zainteresovni kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionui to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima. ‘’Mogućnost da radimo sa lokalnim kadrom za nas predstavlja posebno zadovoljstvo. Vjerujemo da je upravo ovaj spoj internacionalnog iskustva i dobre prakse koji mi donosimo, te lokalne autentične ponude upravo ono što privlači i što će privlačiti naše kupce i goste. Cilj nam je da Crnu Goru što bolje pozicioniramo, a najbojli način da to uradimo jeste kvalifikovanim lokalnim kadrom”, dodao je Posch.

Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail [email protected]; za više informacija mogu se informisati putem broja +382 31 355 395.

Kandidati zainteresovani za rad u Portonovi rizortu, radnu biografiju mogu poslati na e-mail [email protected]; a detaljnije informacije o slobodnim radnim mjestima mogu se naći na www.azmont.com.

Konkurs je otvoren do subote 15. februara 2020. godine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]