Radno vrijeme Info punktova i kancelarija za prijavu boravka

0
Kotor

Emilija Radulović

Emilija Radulović, TO Kotor

Turistička organizacija Kotor obavještava da će u prazničnim danima raditi info punktovi i kancelarije prijave boravka po ustaljenom radnom vremenu.

Kancelarija za prijavu boravka u Starom gradu će do 3. maja raditi od 8  do 18 sati,  a od 4. maja kancelarija počinje sa produženim radnim vremenom od 8 do 20 sati.

Radno vrijeme Info punkta – kameni kiosk je od 8 do 20 sati, a lokaliteta Rimski mozaici od 8 do 17, dok je vrijeme kancelarije za prijavu boravka na lokalitetu od 8 do 15 sati.

Sa radom poslije prvomajskih praznika počinju i dvije kancelarije za prijavu boravka, i to na Prčanju u prostorijama Doma Slobode, svakog dana od 8 do 15 sati.

U Dobroti 2 u prostoriji Mjesne zajednice, Sv. Stasije radno vrijeme kancelarije za prijavu boravka gostiju je od 8 do 17 sati.

Od 1. juna sa radom počinju kancelarije za prijavu boravka u Dobroti 1, u Orahovacu, Persatu, Stolivu i Morinju, takođe u prostorijama tamošnjih Mjesnih zajednica.

U Bigovi turisti će se prijavljivati u kući Milovana Lazarevića, a u Lastvi Grbaljskoj u kancelariji pored Pošte.

Sve kancelarije će raditi od 8 do 15 sati.

TO Kotor je pored prošlogodišnjeg ulaganja u kompjutersku opremu, kupovinu 6 digitalnih sertifikata i 2 čitača biometrijskih podataka, ove godine kupila 4 čitača biometrijskih podataka.

Na ovaj način će spremno dočekati sezonu, znatno skratiti vrijeme prijave, smanjiti gužve u kancelarijama i unaprijediti kvalitet usluge koju pruža gostima, saopštavaju iz kotorske Turističke organizacije.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]