Radovan Marić: U jednom danu tivatski aerodrom primi preko 11 hiljada putnika

2
Radovan Marić

Radovan Marić

Sezona na tivatskom aerodromu je u punom jeku.

Kroz njegovu terminalnu zgradu je od 1. januara do kraja jula prošlo 656.857 putnika što je u odnosu na prošlu godinu porast za oko 8,5%.

Broj aviona u pomenutom periodu je veći za 8%.

“Ovih dana, kada smo zagazili u drugu polovinu sezone i ljudi i tehnika su u punom pogonu i do sada je sve  pod kontrolom“, kazao je za Skala radio Radovan Marić, direktor ove zračne luke.

Svi planovi, po njegovim riječima, se realizuju bez ozbiljnijih poteškoća, a one naslijeđene, koje aerodrom Tivat muče više od deceniju su evidentne i ove godine.

Porast boja putnika i lijepi pokazatelji poslovanja imaju i onu drugu stranu, a to je kvalitet usluge koje pruža ovaj aerodrom i o kojima nadčovječanskim naporima brinu zaposleni, uz podatak da je u jednom danu kroz terminalnu zgradu prošlo preko 11.200 putnika, naglasio je Marić.

Pritom podsjeća on, aerodromska zgrada u Tivtu je  projektovana za nekih 300-400 hiljada putnika na godišnjem nivou.

“Sva infrastruktura ovog objekta, počev od toaleta pa nadalje, trpi pritisak. Stoga, u dijelu kvaliteta usluga nije zadovoljan izvršni menadžment”, kazao je Marić.

“Svi skupa ulažemo maksimum napora da se prevaziđu oni problemi koji se mogu prevazići, a oni krucijalni i temeljni čekaju mirnija vremena i narednu priliku za rješavanje“, poručio je Marić.

2 KOMENTARI

  1. …ja nemam ništa protiv-dapače..ovoga gornje napisa! Ali,ja iskrno mislim da bi isti bio daleko plodnosniji-i za čitatele pitkiji-da ste uz napis objavili i onu “ekskluzivu na TV VIJESTI” ministra saobraćaja i ugašenog pomorstva CG- gospodina Nurkovića-o stanju na aerodromima Crne Gore-zbog zatečenog stanja -pa “moraju” da se dadu u zakup-onima (iz “Bijelog svijta”)što sve znaju-a najbolje pare tuđe …da ŠKURALAJU…!
    Uz izvinjenje-zahvalan na ustupljeni prostor…iz ubavog Don Nikovog(Lukovića) Prčanja…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].