Radovi kad im vrijeme nije

2
radovi kad im vrijeme nije

Radovi na rekonstrukciji javne rasvjete u starom gradu su počeli kad im vrijeme nije.

Svakako da je neophodno da imamo kvalitetniju rasvjetu i da se stari ferali zamijene novim, boljim, ali ipak ne kada gradom šeta više hiljada turista.

Strada kameni pločnik, jer se mora električnim mašinama odvajati od betonskih fuga uz jaku buku.

Moralo je to da se uradi znatno ranije, tim prije što Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora izabrala izvođača za rekonstrukciju javne rasvjete u starom kotorskom gradu još u februara ove godine.

Prva faza će se odvijati na osnovu Ugovora čija je vrijednost oko 30.000 eura za postavljenje 47 rekonstruisanih novih ferala, koji će davati drugačiju svjetlost od dosadašnje, jer se koristi način visokog pritiska.

Ovi radovi će se izvoditi na potezu od Gurdića do Parila, a kablovi javne rasvjete će se postavljati istim iskopima u onim djelovima grada gdje se trenutno radi kanalizaciona mreža, kazao je još 12. februara za Skala radio Budimir Cupara, savjetnik za održavanje i izgradnju elektro instalacije u Direkciji.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].