Radovi obustavljeni zbog praznika i lošeg vremena

0
dotrajala vodovodna mreža

Velemir Dragić

Radovi na zamjeni dotrajale distributivne mreže na potezu Oparen brijeg-Kavalin, između magistrale i puta uz more, koji su počeli krajem prošle godine su obustavljeni zbog minulih praznika a potom i lošeg vremena ovih dana.

Kako je za Skala radio izjavio Velemir Dragić, tehnički direktor preduzeća Vodovod i kanalizacija Kotor, ovaj posao će biti nastavljen uskoro, čim se vrijeme poboljša.

Postavljanje tj. zamjena vodovodne mreže uglavnom  se izvodi na javnim površinama, a vodomjeri će biti ugrađivani na granici javne i privatne površine. Plan je da se zamijeni što veći dio distributivne mreže na području Dobrote i to je zapravo nastavak projekta iz 2012.godine kada je zamijenjea distribitivbna mreža od otvorenog bazena do Oparenog brijega, podsjetio je Dragić.

Planirano je da se radovi završe do kraja marta,odnosno do prve najave turističke sezone.

Građevinske radove koji se odnose na kopanje rova, izradu šahtova, zatvaranje rova i dovođenje površina u prvobitno stanje izvodiće firma “Montal” doo Podgorica, koja je ovaj posao dobila na tenderu.

Postavljanje cjevovoda, ugradnju vodomjera i drugih instalacija izvodiće radnici Vodovoda.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]