Radulović: Gost je rezultat nagrade Brend lider Jugoistočne Evrope

3
Žarko Radulović

Žarko Radulović

Žarko Radulović

Nagradu Brend lider Jugoistočne Evrope koju je dobio Žarko Radulović, suvlasnik hotelske grupe Montenegro stars i predsjednik CTU doživljava, kako je kazao za Skala radio, kao nagradu svim turističkim poslenicima Crne Gore.

“Sam kao jedinka ne bi mogao puno da uradim, a svi zajedno izgleda da smo uradili dovoljno. Da su nekoga drugoga izabrali za brend lidera mislim da ne bi pogriješili. U svakom slučaju prija ovo priznanje, a Crna Gora ide sigurnim koracima i na pravom smo putu kada je turizam u pitanju“, rekao je Radulović.

Na naše pšitanje koliki je stimulans ovo priznanje za dalje aktivnosti, Radulović je kazao da je motiva  bilo i bez nagrade i do sada je grupacija Montenegro stars postigla rezultate, a Crna Gora se iz godine u godinu pozicionira na sve većem mjestu turističke ljestvice Mediterana i Evrope.

Ova nagrada je minuli rad, smatra Radulović, uz podsjećanje da je više godina predsjednik CTU, prije svega predsjednik sektora hotela, Viste- asocijacije koja objedinjava šest država Balkana, Hrvatsku, Bosnu, Srbiju, Makedoniju, Albaniju i Crnu Goru.

“Iz godine u godinu CG je sve više povezana u tursitički network Evrope i šire, pa se i rezultati podrazumijevaju. Rezultat je u stvari gost, to jest koliko će Crna Gora imati gostiju i odakle”, navodi on.

Jedno tržište i to rusko, polako gubimo, ne mi nego čitava Evropa kaže Radulović, ali smo ovo ljeto taj gubitak nadomjestili sa drugim tržištima, maltene bezbolno, i čak podigli ukupan broj gostiju.

Naredna godina ako budemo mudri, ako budemo imali pomoć od lokalne uprave i Vlade, odnosno resornih ministarstava, bi trebala da bude izvanredna, poručio je Radulović.

3 KOMENTARI

  1. Da nebijaše “Ukrajinske krize”-nebi se gledala ova “biogracka nagrada”? Dakle-ako bude mudrosti-nota bene “mjesnih zajednica-opština”-može se nadati boljitku-pod uslovom-da nam se ne “navrane migranti”-ka ove godine “Ukrajinci i Putin”? Jer nije šala razvijati Turističku privredu”-nota bene svukoliku privatizovanu-sem hotela-“menze kod Joke” Elektroprivrede-na Njegušima-ispod rodne kuće Petrovića?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]