Rajko Čavor: Tivtu su potrebna konkretna rješenja, a ne prazna priča

3
Rajko Čavor

Izborna lista “Cdu, Neven Staničić, Vakat je za Tivat!” ima realistični, ostvarivi, direktni i jednostavni izborni program, sadržan u tri riječi: prostor, posao, vizija.

Tivat treba da učestvuje u donošenju odluka koje se odnose na prostor i njegovu namjenu i dugoročnu upotrebu. Zapošljavanje je potreba i interes svih naših građana, posebno onih mladih. Perspektive razvoja našeg grada i opštine treba da budu definisane novom vizijom, koje će biti dosljedno sprovođena od naredne lokalne vlasti, kao i onih koje će doći poslije nje.

Tivtu su potrebna konkretna rješenja, ostvarivi planovi i jasna perspektiva napretka. To je suštinski interes svih naših građana.

Cdu je sigurna da će biti dio nove lokalne uprave, koja treba da bude otvorena za nove ideje i nove ljude. Vlast treba da bude konstituisana na partnerskim osnovama, uz jasno definisanje ovlaštenja, obaveza i odgovornosti.

Vrijeme je za Cdu, vakat je za Tivat!

Izjava kapetana Rajka Čavora, šefa Izbornog štaba Cdu i predsjednika Cdu Tivat

3 KOMENTARI

  1. …OVIJEMA-ludi,zbunjeni svi,nenormalna većina-jer ne bira -nego(uzmi ili ostavi) glasuje i ne brini “ni za crkve ni za manastire”-sve je “ISPRESKUBANO” od planina pa do mora-od Ulcinja do Novoga! Što bi reka Savo Dumov Popović-poznati Njeguš-nota bene,koji je vidio prije više od 100 godine-ono što mi DANAS uživamo-nevjerujući svojim očima-nego “ušima”:”POKRADOŠE SVE ŠTO ZANEBO NIJE SVEZANO”…? E da je više Sava-manje bi smo življeli u jaere…Moj galebe..?

  2. Za toga Nevena treba glasati jer je pošten i pametan. On je skroman čovjek a obrazovan i veoma častan.

    • Па ако су ти, момче, ти ЦДУваши прирасли за срце, лакше ти је гласати директно за ДПС. Кад избори заврше, то мало гласова ће понијети у шкатулу ДПС-а. Ако уопште и прођу опћински целзијус.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]