Rakite dobilo još jedno dječije igralište

2

Naselje Rakite u Škaljarima je, nakon duže vremena, dobilo još jedno moderno dječije igralište. Na mjesti nekadašnjeg, od koga su bili vidljivi samo ostaci, sada su novi rekviziti postavljeni na betonskoj podlozi.

Početkom decembra prošle godine Rato Brajković, direktor opštinske Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora je Skala radiju kazao da su sredstva obezbijeđena, izabran dobavljač i izvođač koji će u kratkom vremenskom periodu postaviti rekvizite na pomunutu lokaciju. Tako je i bilo. Nakon postavljanja betonske podloge, uslijedilo je montiranje opreme. Ostalo je još da se na podlozi postavi zaštitna guma kako se mališani ne bi povrijeđivali prilikom pada na beton.

Potrebno je još postaviti klupe oko igrališta i u narednom periodu nastaviti da se obogađuje njegov sadržaj rekvizitima.

Ono od čega se plaše roditelji velikog broja djece kojoj je do sada na usluži bio samo jedno igralište u Rakitama je nasrtaj vandala koji nekažnjeno lome sve što se postavi i uredi u naselju. Zbog toga apel roditeljima ali i gradskim komunalnim službama da postave video kamere ili igralište ograde i zatvaraju tokom noći. Apel i kotorskoj policiji da više puta njihovi pripadnici patroliraju ovim naseljem i na taj način spriječe vandale da lome i uništavaju vrijedni mobilijar.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]