Ramazan vjernicima čestitao glavni imam za Boku kotorsku i Budvu Meho Martinović

1
Glavni imam Meho ef. Martinović

Srećni i blagotvorni mubarek dani mjeseca Ramzana – kaže se u čestitki glavnog imama za Boku Kotorsku i Budvu Meha efendije Martinovića.

Došao nam je mjesec Ramazan, mjesec pročišćenja duha i tijela, kao i mjesec oprosta u kojem se očituje pobožnost čovjeka. Postiti znači svjesno, po svojoj volji i u ime Svemogućeg Boga suzdržati se od jela i pića i svih tjelesnih, bioloških i fizičkih ugođaja.

Srećan je onaj koji u postu nađe mir, sa svijetom, sa sobom, da nađe ljubav prema Bogu, čovjeku i prema komšiji. Dok budete postili ne zaboravite slabe i nemoćne, pogotovo u ovim danima pandemije, kad smo uskraćeni da ibadet činimo, te naši ibadeti moraju biti organizovani u kućama sa svojim članovima.

Molim Dragog Allaha dz.š. da nas što prije iz ovog stanja izbavi. Amin!

1 KOMENTAR

  1. UZ MOJU MOLBU-DA U SKLADU SA ZEMLJOPISNIM PROPISIMA-PRASTAROM GEOGRAFIJOM -SE BOKI KOTORSKOJ U NIJEDNOJ VARIJANTI- POSTOJANJA-NE MIJENJAJU NJENE GANICE!

    OD DAVNINA BOKA KOTORSKA SE PROSTIRALA OD DEBELOG BRIJEGA-BRDA DO KUFINA(BULJARICA) ĐE SU VJEKOVIMA ŽIVLJELI BOKEZI I DRUGI PRIDOŠLI NARODI!!! DAKE, SUVIŠNO JE-POGREŠNO JE NAZIVATI-PA MAKAR BILE I “VJERSKE GRANICE”..POPUT OVE IZ !”NASLOVA” :…”ZA BOKU KOTORSKU I BUDVU”?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]