Rato Brajković manipuliše da su zaposleni Direkcije postavili zastavu, a ne Savjet mladih DPS Kotor

7
fotografije sve govore

Rato Brajković, udomljeni kadar Nove srpske demokratije Tivta, tamošnji predsjednik Opštinskog odbora na privremenom radu u koalicionoj vlasti u Kotoru otvoreno i bez imalo ustezanja plasira netačne informacije saopštavajući da su zaposleni u lokalnoj direkciji postavili državnu zastavu na gradske bedeme, a ne članovi Savjeta mladih DPS-a Kotor.

Obavještavamo Kotorane i svu crnogorsku javnost da mi te ljude pored praznog jarbola nismo ni sreli!

10 dana od kad je sa tvrđave San Đovani skinuta zastava Crne Gore, poslije dovoljno čekanja aktuelne vlasti i nadležnih da reaguju, a bili su itekako upućeni, Opštinski odbor i Savjet mladih Demokratske partije socijalista Kotor odlučili smo da ispravimo nemar lokalne vlasti i postavimo zastavu Crne Gore nad Kotorom, đe joj je i mjesto.

Iz tog razloga smo: Vidak Banićević, predsjednik Savjeta mladih i odbornik u SO Kotor, Neđeljko Moškov, član OO DPS Kotor, Zvjezdan Šantić, član OO DPS Kotor i Srđan Dragomanović član OO DPS Kotor, 7. avgusta oko 18 časova izašli na mjesto na kom se nalazi jarbol i vođeni obavezom prema državi Crnoj Gori okačili zastavu.

Niko od lica zaposlenih u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora koje pominju u saopštenju nije učestvovao u postavljanju iste, a još manje je iko od nas zaposlen u Direkciji.

Na ovaj način udomljeni kadar Nove srpske demokratije Tivta u Kotoru Rato Brajković pokušava prizemno i beskrupulozno da opere svoju savjest i nečinjenje pred kotorskim forumima koji su danima brujali o nestanku zastave, a koje vlastodršci u Kotoru što javno što skriveno ažurno prate.

Ovim putem pozivamo v.d. Direktora Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Rata Brajkovića da prestane sa manipulacijama građanima Kotora i javno prizna da je lažnom viješću pokušao da prevari i medije i javnost u Crnoj Gori.

Možda mu je savjetnik Šepelj sugerisao da i ovo brani time da je u pitanju fotomontaža.

Međutim, mi smo tu da im to nikako ne dozvolimo.

Za sve navode šaljemo Vam foto dokumentaciju, koju smo, očekujući ustanovljenu praksu obmana aktuelne vlasti, upravo iz ovih razloga i napravili, stoji u reagovanju koje potpisuju

Vidak Banićević, predsjednik Savjeta mladih i odbornik u SO Kotor

Neđeljko Moškov, član OO DPS Kotor

Zvjezdan Šantić, član OO DPS Kotor

Srđan Dragomanović, član OO DPS Kotor

7 KOMENTARI

 1. Sramota je i zazor da institucija koja se brine o zastavama (ma ko to bio) nema u rezervi bar desetak zastava, nego se raspisuje tender nakon svakog pojedinačno izbucanog barjaka (bajraka). (?!)

 2. “da ispravimo nemar lokalne vlasti i postavimo zastavu Crne Gore nad Kotorom, đe joj je i mjesto”

  1.Jugooceanija
  2.Bokeljka
  3.Autoboka
  4.Ljekobilje
  5.Fjord
  6.Jugopetrol
  7.Zimski bazen
  8.Riviera
  9.Autoremont
  10.Zaobilaznica
  11.itd….
  12.itd…

  Ko će da ispravi ove “nemare”???

  • E, tako je to kad su ljudi nečasni. A i tradicionalnu crnogorsku zastavu – trobojku kralja Nikole su za-nemarili, kao i sve ovo što je nabrojano.

   Bitno je da se drps-ovi pioniri pentraju po kotorskim šumama i gorama i postavljaju zastavu na bedeme. Pa zar je to posao jedne političke stranke?

   Nigdje ne stoji u zakoni da na bedemu mora uopšte da stoji zastava, a nijedna politička stranka nema prava da postavlja samoinicijativno bilo kakvu zastavu. To je krivično djelo! Zamislite da sada ode omladina Demokrata i postavi zastavu Kotora samoinicijativno? Odmah bi nastala medijska hajka.

   A ovi pioniri omladinci, bolje da su organizovali neku akciju čišćenja, nego što su se zaludno penjali po stijenju i kamenju.

 3. To društvo ne govori istinu. Mladi DPS su postavili zastavu jer je ovi očima ne mogu viđet a moraju radi medijske hajke i udvaranja djednom dijelu birača.

 4. …znate li..kad se otvara sporska Hala (NIJE PROIZVODNA?) u Špadolu? …Danu te de- vi bolan-Cane Slobini pioniri i unučići..?
  I pitanje za neostegonoše..SETE BANDIJERE!…A KOJE SU BANDIJERE DO VAŠEG ISPILĆARENJA NOSILI PRCI TAMO NEĐE DO Trećeg Srpskog Ustanka-BUKNUO bješe o staroj srpskoj godini-1989 u onom vašem AB lejanju…kontrarevoluciji..prvo u TITOGRADU-pa onda u našemu Kotoru-na staru srpsku godinu..kad odoste put naviše (put gu… kasapina i grobara sa Dedinja!)….kojega bi JEDINO poznali(Kotor) okupatpri NEMANJIĆI-iz pasanoga 11 stoljeća-vijeka!!!! Ajmo pioniri uničići sete bandijere…? Predlažem potpisnicima-da ovo drugo slovo “O” preobrate u “K”-nebi li se vratili izvorima-korjenima svojijeg predaka…? E bogu mi-“sekaju se potomci” PARTIZANSKIM SPOMENICAMA-41..JER NEZNAJU ĐE ĆE S’NJIMA-DA IM SE NE POBRKAJU SA ONIJEM SPOMENIKOM U GOLU-OVCE-LANI OTVOREN NA 75 GODIŠNJICU 13 JULSKOG.1941 “(atento…ne onaj od 12.jula.1941?) NARODNOG USTANKA CRNE GORE…!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].